25 Jun 2012

Sudah 6 Bulan, Maknanya Masa Untuk.........?

Alhamdulillah...
Syukur ke hadrat Ilahi
Hari ni 25/06/2012
Genap la Baby Nayli usianya 6 bulan!
Moga terus membesar dengan sehat ye sayang...


Bambam Mama :)

Bila dah 6 bulan
Bermula la episod baru dalam rutin seharian MamaZN 
Bila kene sediakan..........
MAKAN untuk Baby Nayli, yeay!!! :)
Eksaited aih!

Selama ni asek la baca betapa gigihnya
(maaf pd kawan2 lain yg MamaZN tak sebut namanya)
Buat puri demi anak tersayang
MamaZN pun tak sabar jugak nak kasik makan kat Baby Nayli
Hehe...


Baby Nayli yg dah tak sabar2 nak makan
Dok la isap2 baju MamaZN dah tu, hihi


Alololololo!
Mak tacing tetibe!
Anak kecik lagi tapi dah pandai kasik kiss ;)


Ouch! Muka mak eksaited terlebey, ahahaha!
Bukan apa...
Baby Nayli ni, makin lama makin ke dalam ciumannya
MamaZN pun makin tertolak ke tepi jadiknya, hehe
p/s:
Hepi bday utk Ashraf - Amiey Lee! :)
&
Hepi bday utk Lia - IbuAmsyar! :)


19 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

jangan lupa tayang resepi apa yang dibuat...leh cilok2...

iris semakin aktif panjat sana sini...huwaa...dah besar dah anak dara sorang tu...sobs...

ch@ berkata...

sekejapan masa berlalu. nayli lahir sesudah adli, tapi sama tough. berkat susu ibu kan kak? ok lepas ni makan pulak, makin semangat nayli nnt.

syawalsimpsons berkata...

tu namanyer nayli syanag lebey ni..kikikiki..tu la kan bila baca blog deme2 ni gigih betoi...kiter pulok tak sabar nak join deme2 ni..

Gieyana berkata...

cepatnya ms belalu kan...:-)
A`aaa...Cik Mot & Cha rajin sgt buat Puri..:-)

ADEEYA berkata...

Hehehehe comreyyy sweet jek baby kiss ")

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

wahh budak2 skang mmg cepat la tau kiss .. cam kyreen dulu kita kiss dia makin dia tadah pipi dia suh kiss lagi kekekke

bestkan dok umah jaga anak2 makan minum pun terjaga ..

lieyalatif berkata...

yeay!!! hepi 6months nayli comey2.....

wah lepas ni makin bambam n sihat le sbb dpt mkn mknn berkhasiat...mesti dlm kepala dah pikir mcm2 kan nad nak cube buat puri.....sonok tau prepare kan food tuk bb nieh...dulu tak byk ilmu..skrang dah mcm2 care n teknik...tu yg best tu.....heheeheh

MamaYatie berkata...

wah..anak dara ni dah nak makan...
cepat besar yer.xcited mama nya nak prepare pure..nnt auntie mintak mama nayli ajar auntie plak..*wink*

Mama Ukail berkata...

cepatnya masa berlalu..dah 6 bulan baby nayli....:)

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

alahai...cepat mama buat makan nayli nak makan nie...

Falsya berkata...

geramnye lahai tgk baby nayli..pasnie dh leh telan makanan dh la..hehe..

eima berkata...

wahh aku sama xcited gak ... makin bambam la nayli kan...
syoknye .....

selamat ulang bulan ke 6 nak .....

Mamamya berkata...

alalala....comelnya bby nayli dah pndi kiss mama yer... :) semoga nayli akan membesar dgn sihat n bijak...

Sidratul Muntaha berkata...

hoho.
sweetnya baby nayli kasi mommy kiss.
ekekke

Sue-Rya Qistina berkata...

happy 6th months old nayli cayunk! sgt comel lah kamu. pasni bertmbh2 bam bam la dia..hehehe

manja209 berkata...

cutenye nayli..kecik2 da pndai bg kiss..:)

mummy_ayu berkata...

ala2...bam bam Nayli nak mamam yer..
tu kiss pipi mama ke mamam tu?

wan nurul hezrina berkata...

lalalala cairrnya hati tgk dia cium ibu dia..nak2 baby gugurlkan.so sweet!

mamalieyna berkata...

tulat hakeem pulak~ yeaa.. ^_^

makin bumbum la nayli..semangat, geram..ummps... pandai dia kis..hikhik..best n terharunye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...