20 Jun 2012

Selepas Pelbagai Halangan, Akhirnya Dapat Jugak! :)

Bila dah tau ada citer ni kat tv besar (bak kata Zakwan)
Sejak itu jugak la Zakwan asek ngajak tgk
Tiap2 hari dia ajak
Tiap2 hari jugak nak tgk trailer citer ni
Tiap2 hari Zakwan akan berjoget 'afro circus, afro circus' tanpa penat, haha!
(mama yang penat! =p)

Mak pak Zakwan ni jenis yg cepat ksian kat anak
Iye kan ajelah kehendak dia selagi termampu
..
Minggu lepas, 2 hari dah janji nak pegi tapi tak jadik!
1st - dah siap2, tgk2 Zakwan demam pulak - burn tiket! ;(
Esoknya, Zakwan dah kebah, ajak pi lagi, tak jadik lagi - ketiduran & kepenatan
Kelmarin pulak, terjadik jugak menda yang sama
Suma2 dah siap, tertidur lagi anak bujang ni
Tu la akibatnya kalu tak tido petang
Nak pegi weekend, ada jek hal lain nya
Ada je penghalang
Dah 2minggu ditayangkan, baru la kami dapat pi tgk - malam tadi! =)

Kluar pas Maghrib, sampai Alamanda kul 8.30mlm
Terus beli tiket kul 9mlm

Suka Zakwan dapat bergambar dgn Gloria, Marty, Alex & Melman

Pas beli tiket, lepak jap kat luar tu
Nak berjalan2 kat dalam tu cam tak sempat la pulak, huhu!
(dlm hati teringin nak ber'window soping' =p)

Muka hepi dpt tgk Madagascar 3 :)

Baby Nayli lawan ngantuk =p

Dah nak dekat kul 9, masuk dalam semula
Beli popcorn siap2 
Pastu Zakwan ajak bergambor lagi kat poster tu
Layankan aje la...


Dah start ber'afro circus' dah dia... :)


Dalam panggung
Zakwan asek gelak2 jek
Cam paham! =p
Pastu bila ada lagu2, mula badan dia pun gelek2 ikut lagu 
Bila nak dekat abes tu
Time lagu 'afro circus + i like to move it move it'
Zakwan dah siap berdiri dah
Pakat buat joget lambak, haha!
Sampai lampu dah nyala balik pun still tak abes joget2
Orang lain pandang senyum2 jek tgk Zakwan, hehe


Best la citer ni! Sangat menghiburkan
On the way balik tu
Zakwan cakap kat PapaZN
Papa, nanti kita pegi tgk lagi ek?
Aahahaha! Masak!
Beli DVD jek la Zakwan, bleh tgk hari2 =p



8 comments:

Myra Jay berkata...

Senyum gembira la Zakwan dapat tengok Madagascar ;)

Sidratul Muntaha berkata...

xthu bila nak bwk deme ni nengok
tpi lagu i like the moving2 tu mmg la bebudak ni ralit nengok

eima berkata...

ok la niat die tercapai mesti hepi ... tringin gak nk bw fahim tp ade plak alisha ni .. kang melalak kang mampus aku .... dah la jenis tak brape nk menetek selain kat rumah ...

eima berkata...

ok la niat die tercapai mesti hepi ... tringin gak nk bw fahim tp ade plak alisha ni .. kang melalak kang mampus aku .... dah la jenis tak brape nk menetek selain kat rumah ...

Gieyana berkata...

Bestnyer Nad..dok dgr byk og preview ckp story nie best..nk kena bw nureen g tgk nie..:-)

Falsya berkata...

suke zakwan dpt tgk madagascar..kalau aunty pun aunty suke..wakakkaa..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

before movie kuar panggung lagi kyra dah ajak tengok so hari ke2 kuar panggung kitaorg terjah tp sampai skang x update2 lagi story kat blog kekek

tiefazatie berkata...

suka btol zakwan ye..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...