04 Jun 2012

RAHSIA Nad@MamaZN KURUS ^_^

 Lai, lai, lai...
Sapa nak tau? Sapa nak tau..?
Kehkehkeh..!
Perasan MamaZN ni! =p

 Aritu la...
Dalam entry yang ni:
Lia tegur MamaZN :

Kembang semangkuk dah!
Ahahaha!
Sebelum tu Sue Syawal pun tegur gak kat SINI
Tapi masa tu baru cam kembang tak kembang, kembang tak kembang
(maksudnya cam nak tak nak je lagi kembangnye, hehe)



Tetibe MamaZN rasa cam
Waaa....! Btul ke? Btul ke?
Hhihihii, dah berbunga riang uols!
Tapi MamaZN cepat2 sedar, hehe
Sebabnya...
 Takkan la cepat sangat kot dah kurus balik
Pastu cam Lia cakap, lagi slim dr zaman anak dara!
Aih, konpius ni! ;)
Tapi mungkin dengan 1 sebab ni...
Yang buat MamaZN kurus dengan cepatnya =p

Okeh!
Meh MamaZN nak share rahsia MamaZN 'nampak' kurus tu ^_^
Jeng, jeng, jeng...!

*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

Tara...!!!!
PAKAI BAJU JALUR KE BAWAH ^_^
Tu la rahsianya... =p


4 comments:

mimie.. berkata...

eheheehe..terrbaik lah kak ^_^

mama_umar_maryam berkata...

eh,cam same je rahsia kite,hahahaha,time zt pki dress pokedot tu mmg rmi yg tegur kuruih, rase nk pki hari2 je baju tuh,hahaha

lia berkata...

rasanyer kan nad... kena sowh papaZN la komen samada betol x hang lg kurus @ x dr zaman anak dara...

pasai biasa tgk hang pakai jeans & baju kurung gak kat U dulu tp mmg nmpk slim dr zaman U....

Falsya berkata...

hehehe..betul2..kalau nak nmpk kurus pakai baju jalur bawah..hehhe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...