23 Jun 2012

Poplook, Oh Poplook!

Setiap kali ada new arrival
Setiap kali tu la nak klik website dia
Adeyh, dok tahan hati jek, hukhuk! =(

Banyak yg cantek2
Banyak yg berkenan di hati
Harga pun berpatutan

Berkenan sungguh dgn yg ni
Cantek kuning nye

Yang ni pun cam okeh
Berbutang - senang nak BF Baby Nayli ;)
 

Kalu pakai ngan cardigan - shanteekkksss!

Ni masa mula2 kluar aritu ada macam2 kaler
Sume kaler pun cantek2

Tapi tu la...
Cam tak seswai kot ngan MamaZN ni
Camno nak BF kan Baby Nayli? 
Pastu kalu ada yg seswai pun
Cepat nooo out of stock nye! 
Huhu!

Eh, borak punya borak
Ntah ada saiz MamaZN ke idak ntah, haha!
Kalu XL tu - saiz UK brape ek?
Heheheheh...



Suke betol tgk Nana & Zety soping2 Poplook, hehe..
Orang lain dpt, kite plak seronok, bleyh? Haha!
Takpe, tumpang seronok
=p

8 comments:

Gieyana berkata...

Biru tue cantik laa..nnt leh g survey web dier..ritu tgk member blog pon suka gak poplook nie...:)

mamalieyna berkata...

yg last tu..cantik.. eh biru atas tu pun cantik...nad sesuai tu tinggi..silalah beli..hehe~

-iLLa- berkata...

walaupun size xl/L kadang ada cutting kecik..

Mama Ukail berkata...

nad,kalo nad pakai cantik la dress nie sbb nad tinggi dan badan sedang2.tak mcm kita.pernah beli dress cam nie tp xpki sbb kurus.dah ambik saiz kecik pun rasa beso gak.dah melayang2 rasanya.hahahaa...

PUANSTOBERI berkata...

kalo Nad ngan saiz XL akak pulak tak dpt beli sbb saiz S. Eh. S lagi ke.. bkn M dah?? Haha. Mmg mengembang, tp sbb pendek kan..mmg tak dapek la. Hahaha :D

Mardhiyyah Ridzuan berkata...

Kalau Mar, xberkenan sgt kak. Huhu. Baju2 nye macam bukan design n made by diorang sendiri. Sebab kak Mar beli n tagging yg dijahit pada baju pun selekeh. Adoiii.. Mahal lak tu beli. But skirt cotton sgt2 best!!! Kainnya jatuh n xnmpk gemuk kalu org berisi yg pakai. =)

Sue-Rya Qistina berkata...

skang dh trend poplook ni kan. suka jugak dgn design2 cenggini. tp saya ni agak 'rendang' skit. so, mcm x sesuwei pulak nk pakai cenggini. lg nmpk kementot..huhuhu

wan nurul hezrina berkata...

nurul kalau nak beli baju memang kena tgk cuting n corak.takut nampak demok dahlah kita mmg bum bum.hehe

tapikan warna biru mmg cantikkan?kalau nad mmg kuningjerlah jd pilihan.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...