05 Jun 2012

Plaza Tol Baru | FREE Untuk Sebulan! =p

Plaza Tol SKVE-Telok Panglima Garang baru bukak
Aritu ada masuk berita majlis perasmiannya
So, utk sebulan pertama ni
Merasa la pi Banting lalu plaza tol baru ni FOR FREE
  Dari 29 Mei 2012 hingga 29 Jun 2012
^_^


Masa pegi tu kami try la set masa
Brapa lama masa diambil dari Bandar Saujana Putra ke Telok Panglima Garang
Kami kluar tol SKVE (BSP) jam 9.20mlm
Sampai tol SKVE (Telok Panglima Garang) kul 9.30!
Wa.... 10 minit jek! Bestnye!!!
Tu pun PapaZN dah bawak 80km/j jek ;)
Jalan2 makan angin, hehe...
 

Jalan2 waktu malam
Tak berapa nampak suasana tepi2 hi-way
Yang pastinya,
Suasana yg sangat gelap gelita!!
Takde lampu jalan!
Sangat bahaya pada penunggang2 motosikal
 
Pastu, ada gak perasan byk perumahan2 baru akan dibuka tepi2 tu
Pasni kene try lalu lagi la
Tapi waktu siang plak
Sementara masih FREE ni, syok sket nak jenjalan, hehe
Owh ye! 
Kalu dari BSP - TPG harga tolnya adalah RM2.20 kalu tak silap
Sama ratenya dari BSP ke Putrajaya lalu ELITE hi-way


Ni yang rase bersemangat nak pujuk PapaZN 
Nak ajak pi makan seafood kat Banting @ Bagan Lalang :)
Heheheheheeh
Tanduk suda kluar, hahahah! =p

5 comments:

lieyalatif berkata...

ohooooooooooo dah bukak yeak...wah lagi panjang la langkah ke sane ni eheheehehehe....mmg cepat le sampai kalo camtu.....bagus laa sape2 yg selalu berulang alik area sane kan...dpt jimat mase atas jalan raya....

Nana berkata...

guna la sampai lebam selagi xkena bayar kan hehee

Aisy Nasiha berkata...

nak try juga lah gini...umah tepi skve je, rugi kalau tak try...

lia berkata...

bley la nak try ni...

tqvm nad inform dlm ni he3.... ada idea mengketedarah ni wakakakaaa

squall-shinoda berkata...

Terima kasih kerana memberi reviu awal mengenai SKVE E26 Seksyen 2. Saya turut memautkan rencana di Blog Jalan Raya Malaysia, harap dapat beri sokongan kepada blog saya. Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...