19 Jun 2012

MONrods, Seksyen 20 Shah Alam - Sesuai Untuk Lokasi Acara

Tadi MamaZN dah citer pasal Birthday Bash AA
Ni MamaZN nak citer pasal lokasinya pulak

Sebenarnya ni 1st time MamaZN sampai kt MONrods ni
Rupa2nya ada banyak gak cawangan die
Tapi MamaZN taktau la katne lagi yang ada
Sebab MamaZN pun google gitu2 jek, hehe

Tempat ni Aunty Yaya booked belah atas

Bleh la muat dlm 50-70 orang

Ni belah dalam
Ada air-cond - selesa
Siap ada surau & toilet skali kat atas ni
Takyah dok turun naik turun naik tangga


Ada gak set utk berkarok =p
Yang suka ber 'live band' tu, sedang elok sangat la tu ;)


Tengok Uncle Najjib & Aunty Wawa ni 
Kemain lagi berkarok, ahahaha! =)
Padahal depa nyanyi lagu 'hepi bday to u' jek pun, hikhikhik!



Ni plak belah luar
Area sini tmpt berkipas
Untuk yang smoking yang suke menghembus tu
Bleh la lepak kat balcony
Hembus la sepuas2nya, ahhahaahah! =p

Aunty Yaya amik pakej RM10/kepala
Pakej termasuk makanan, tempat dan peralatan
Menu adalah : bihun goreng, nasi ayam, buah2an, air

Ada lagi pakej2 lain
Pakej utk RM15/RM20/RM25
Menu nya berbeza2
Ikut pilihan sendrik jugak - terpulang ;)

Bila ada kebaikan, ada la juga keburukan
Actually takde la buruk sangat pun
Sebab bagi MamaZN
Bila dah majlis kat belah atas
Kena naik turun tangga ni
Payah la sket pada orang2 tua, kurang upaya & kanak2
Kena sentiasa awasi anak2
Takut depa ni 'pantang' nampak tangga


Tu je la kot, hehe ^_^


4 comments:

MRS. K berkata...

eh eh ok jugak harga tu kalau satu kepala rm10

Gieyana berkata...

mnarik gak nie tpt dier....:-)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

menarik jgk tempat dia..

k.eija lama betul rasanye x g shah alam,
mmg x tau la tempat2 mkn yg besh kat shah alam skrg ni..

mamalieyna berkata...

menarik jugak eh, takyah susah2 nak organize sendiri...

thanks for sharing~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...