07 Jun 2012

Menang Giveaway | Baby Pouch Sling FREE!

Alhamdulillah...
Ada rezki menang Giveaway @ FB
Yang alert kat FB MamaZN :)

Dapat Pouch Sling! :)
Suka sangat! :)



Tapi, tapi, tapi...

Baby Nayli memang dah takmo dok dalam ni, huhu!
Ingat tak dulu MamaZN ada citer
Yang MamaZN pun ada beli baby pouch ni?
Dah tersimpan je pun, huhu!

Nanti la ek...
MamaZN try kan jugak la kat Baby Nayli
Kot2 dia nak pulak dengan baby pouch baru, heheheh
Kalu die still takmo
MamaZN ingat nak tolak murah2 je
Sape2 yang berminat inform MamaZN k! ^_^



4 comments:

Gieyana berkata...

kak G dh taruk blog Nad kt bloglist Kak G..ritu buat hsekeepingterdelete daa...:-)

wah menarik ni..congrats!

ADEEYA berkata...

Bestnyeee! :D

Amieylee berkata...

tahniah nad..murah rezeki baby nayli.. best2 besttt

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah Nad,
kebetulan masa tu tengah on FB nmpk page ni update nama pemenang..itu yg terus tag nad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...