07 Jun 2012

Madagascar 3 : Europe's Most Wanted

Arini dah start citer ni kat panggung
Macam best jek!
Kalu MamaZN tgk trailer jek dah teruja
Apatah lagi la si Zakwan ni

Tiap2 ari die mintak nak tgk trailer Madagascar
Siap hafal plak beberapa dialog nye
Baru tgk trailer Zakwan dah berjoget2
Tak sabo2 nak tgk kat panggung nnt
Ntah2 berjoget2 setiap lagu yang ada
Takpun, ikut gelak berdekah2 jugak kot, hehe


Dah ajak PapaZN dah nak tgk hari ni
PapaZN cam takmo jek ;(
Bila pikir2 kan balik
Elok le pun tak pegi minggu ni
Sure sesak giler!
Ate, cuti skool tak abes lagi
Mesti ramai mak pak yg bawak anak2 tgk citer ni

Sabar ek Zakwan...
Nanti Mama n Papa bawak Zakwan tgk jugak citer ni
Zakwan sabar kejap je, ok
Kejaaaaapp je
Sebab ada 'kejutan' utk Zakwan weekend ni, heheeh
Harap Zakwan suka ^_^



Ada sapa2 yang nak tgk citer ni?
Yang nak tgk kat Alamanda, jejom tengok sesama! =p



6 comments:

Pn. Sheila@CC berkata...

dah lama tak p tgk wayang ni... anak xleh duk diam, kang ribut satu panggung...

selamat menonton... hehe

syawalsimpsons berkata...

bila tu nak tgk..leh tenok sesama kan....sue n en asbeen mmg nak tgk pon..syawal pon layan je ape yang kami tengok...kakakkakak

mummy_ayu berkata...

nam tgk cita nie..semalam ada baca kat blog..ada bloger yg dah tgk preview..memang best...nak gak bawak Ian & Iris tgk tapi tak tau la bila..

ADEEYA berkata...

Yay! Nak ajak En boyfriend tengok lah :D hehehe

lia berkata...

td kat alamanda penuh org tgk cter ni... xde can nak tgk g hu3

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Zaquan dah minta dkt papa nya nak tgk wayang madagascar ni, tp x pasti lg Papanya nak bawa ke tak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...