03 Jun 2012

Lupa Makan Foldover McD!

Lepas dah gi tgk MIB3 kat e@Curve aritu
Punya la kami bertawaf kat dalam tu
Serius cakap
Kami 1st time sampai e@curve time tu ;)
 Selama ni slalu gi Ikea & Ikano jek
Disebabkan nak tgk wyg dgn tiket free, dapat gak kami jejakkan kaki ke sana ;)
Rezeki la kan dapat plak jumpa blogger terkenal itu, hehe

Nak gak gi cari kat tmpt makan best2
Tapi anak bujang ni teringin bebeno nak makan bubur McD
Ikutkan aje la... Huhu!


Dah sampai McD
MamaZN la yang dipertanggungjawabkan oleh PapaZN
Untuk pi beratur dan mengorder dan sekaligus membayor ;)
PapaZN jaga Baby Nayli
Dan lebih tepatnya dah penat berjalan, nak duduk kekdahnya =p

Masa beratur tu
Punya la berpikir, nak makan apa, nak order apa
Last2 pilih je set Double Cheese Burger & set Mc Chicken
(+) Bubur Mc D & Milo ais
Owh, patut la murah... Lunch hour rupanya! :D


Tapi itu la...
Elok je abes Mc Chicken kepunyaan MamaZN tu
Baru la tetibe teringatkan sesuatu...
Kenapa la tak order Foldover..?!!!!
Nape la tak teringat langsung time beratur nak order tadi? Huhu!


Nak pi beratur semula memang idak le kan
Ate, perut dah kekenyangan
Makan lenkali la jawabnya, hhuhu!
Harap2 ada la lagi...
Dia bukan selamanya ada kan?
Dia cam Prosperity Burger gak kan? Ada musim2?



Kawan2 dah try ke Foldover tu..?


6 comments:

NORHAMIZAH BINTI CHE MAT berkata...

http://mama2faizmayra.blogspot.com

NORHAMIZAH BINTI CHE MAT berkata...

http://mama2faizmayra.blogspot.com

ch@ berkata...

kita pun blm cuba foldover tu. abi dah cuba. sejak dah cuba mkn prosperity, mmg itu je masa promo. nnt hendak cuba jugala.

zakwan kalau suruh posing, mmg pandai. baby nayli serius je. senyumla sikit, takut adli.

mummy_ayu berkata...

yum yum..Ayu tak suka sgt foldover..

Imaan09 berkata...

dah..boleh laa.. x seghairah Prospereties!

Masya berkata...

harus cuba jugak ni.. ramai kate sedap huhuhuhu.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...