22 Jun 2012

LOKASI Umai D'Lake Cafe Putrajaya

Aritu
Time MamaZN up entry pasal JJCM Umai D' Lake Cafe Putrajaya
Ada yang bertanya, kat mana lokasi cafe ni

 pic from here

Ok, meh MamaZN nak share la lokasi nya
Ni map dia

 pic from here

 pic from here


Nak citer details tak pandai sangat
Mintak tolong PapaZN pun dia cam ragu2 gak
(sbb 2x pegi, 2x sesat =p)

Harap2 map ni membantu la ek ;)




8 comments:

eima berkata...

aku dok sini pun tak penah sampai sbb restoren tu nampak cammahai je....kekeke

senang je nk carai cari landmark monumen alaf baru ...lalu kot jambatan yg slalu org photoshoot tu

yanie anuar berkata...

makanan kat sini sedap dan harga reasonable..cucur udang&jemput pisang dia, sedap..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

selalu tgk org dok review kata best gi makan kat sini.
SEdap ler kot sbb Nad pun gi 2x dh?? hehe..

Alycia berkata...

oh dh smapi disitu yer. kat situ tmpat makanan feveret alycia. eh, kalau dtg nnt bgtau la. bole jumpe2 hehe.. yup, senang jer carik, carik masjid besi, pastu nmpak parking kosong sebelah kanan di monumen alaf baru, ha kat situlah tempatnya..

lia berkata...

nak photoshoot pon sesuai sgt kat c2 kan...

Gieyana berkata...

kalau kak G p pon cfm sesat..luckily ada hb..:-)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Menarik ye tpt ni..next time kalau ke putrajaya lehla cuba. Selama ni kalau tepergi putrajaya,memang fail bab cr tpt mkn..huhu

tiefazatie berkata...

mcm pernah dgr nie..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...