01 Jun 2012

LINK BAJU KURUNG Sedondon Ibu&Anak

Aritu dah share pasal LINK Evamatic Mat murah2
 Kali ni nak share link utk soping2 baju kurung & baju melayu kanak2 plak

Lepas MamaZN update pasal baju raya dah siap aritu
Adal a3-4 orang kengkawan yang bertanya
MamaZN beli kat mana...

Mula2 tu MamaZN cam segan plak nak share
Tapi lama2 pikir, apa salahnya kot
MamaZN share kan aje
Beli atau tak beli terpulang la kat kawan2 kan?
At least, kalu betul ada yang mencarik
Dapat la sedikit sebanyak, MamaZN membantu ;)

Ok, link nya adalah seperti di bawah ni
Klik je

Mahal atau murah
Kawan2 la nilaikan
^_^
Selamat menjamu mata!

6 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

cantiknya nad, kita tak beli kain pun lagik, balqis sibuk nak warna pink....camne tu

mimie.. berkata...

comlenyeee baju tu... ^_^

salam kenal dari sy..

Gieyana berkata...

menarik juga nie...tp kak G x pernah beli bj online..kurang bminat..:-)

wan nurul hezrina berkata...

cumilnya..nurul bz sampai tak belilagi baju raya..nak sedondon gak..

eima berkata...

comel kan ... nk pi usha jap

*∽ IZAN ∽* berkata...

ololo..!! kiut2 nye baju. seronoklah Nad tahun ni leh bergaya sendondon ngan anak dara!!! hoyeh hoyehh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...