13 Jun 2012

Kesian... Kena Tinggal! ;(

Banyak kenduri kawen yang AtokNenek kena attend
Almaklum
Kan time tu cuti sekolah
Ramai la pakat2 nak buat kenduri kendara

PapaZN terpaksa balik kg awal
Sebab ada keje kena settle kan dulu

Zakwan plak sibuk la follow AtokNenek pi penuhi undangan kenduri

Baby Nayli?
Baby Nayli tinggal kat umah, huhu!
Takleh ikut! =p

Bukan apa... 
Bahang sungguh!
Panas!
Baby Nayli ni plak, asal panas sket
Mula la badan dia naik ruam merah2
Terpaksa la kami dok umah jek berdua ;)


Layan kan aje la aksi2 Baby Nayli ni, hehe
Sangat memberi kerjasama ye
Good girl! :)

Tomei2, bambam Mama :)



Rambut pacak!
Sebab ni kot, orang igt Baby Nayli ni boboiboy =p


Merenung jauh nampak... ;)

Dah penat meniarap =p

Pusing meniarap semula...
Menggigit je kerjanya skrg ni, hehe
Naseb baek time ni Nenek takde
Kalu tak, mesti dah kena suruh bagi makan kat Baby Nayli =p

Alalalala...
Baring semula
Comey jek tgk Mama ye =p




6 comments:

Cute Mum berkata...

untungnya nad dapat jaga anak 24 jam..
uyun nak sangat jaga dania dan baby nie camtue..
cuma masa jer belum mengizinkan..
pasal baby muka macam boboi tue dah biasa..
dulu dania pon orang kata boboi sebab ikut muka daddy..

geez berkata...

wah...bambamnya dia..... ^_^

Gieyana berkata...

cmey tul Nayli..sure Zakwan hepi bila org bw dia g jalan2..:-)

mamalieyna berkata...

jeles sama nad...dpt mengulit anak 24jam..huu~ hee~

alolo..tomeinye diee...nak ngurat buleh...hakeem lak blk kg, asal la org kata dia gegirl..huu~ muka manis..hee~

MrS. F!zA berkata...

babay nayli dgn mama lah kn kena tggl?igtkan tggl baby nayli kt atok ngn nenek..ngeee

eima berkata...

nayli mmg comey buat aku geram je .. sbb tersgt bambam.... eeeeeeeeiiiiiii
klu aku jumpa aku geget manja bleh ..hihi

alisha pun rambut pacak .... cam nayli la sgt cute ... sentiasa menjadi tumpuan sbb rambut die tu ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...