12 Jun 2012

Jom Tengok Sama2 =P

Ramai yang dah tengok movie ni
Kami baru nak tgk malam karang, hehe
Minggu lepas masih cuti skolah
Tu sebab PapaZN takmo pegi minggu lepas
Sebabnya sure ramai giler orang!
Weekend plak kami gi PD - Family vacation

Jadiknya,
Malam ni la kot
Insya-Allah kalu diizinkan
Kami pi tengok kat Alamanda ;)



Kalu idak tu
Ingatkan nak gi esok @ Khamis @ Jumaat
Tapi 
Dek tak tahan nak mendengar
Zakwan ni mintak tengok tv besar hari2
Pastu hari2 jugak mintak tgk trailer citer ni kat tv
Pastu sebuk la asek nyanyi lagi 'I Like To Move It, Move It'
Maka PapaZN setuju la tgk malam ni
Ni pun siap2 beli tiket online


Jom, tengok sesama jom! ;)

9 comments:

Gieyana berkata...

Kak G nk tgk gak nie psl depa ckp besttt! Besok tiket murah sket..ekekeke

MRS. K berkata...

Dah tgk! Best jugak tp takde adegan move it mmove it laa kat ujung je huhu

mummy_ayu berkata...

selamat menonton!!!

lia berkata...

nk gak tgk tp nk simpan cuti hu3

ADEEYA berkata...

Nak tengok jugakkk ... hariut taakde ticket :(

ADEEYA berkata...

Nak tengok juugakkk :(

mamalieyna berkata...

huuU~ nak buat macamana kan..perancangan manusia, gitulah..

get well soon abang zack...dh sihat mama beli tiket lagi..^_^

tiefazatie berkata...

ifa pun xtgk lg nie..hee

Leman BBQ berkata...

Klu weekend g pd lagi..sekali skala try la Leman BBQ www.facebook.com/lemanbbq or http://lemanbbq.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...