22 Jun 2012

Jejak Kasih | Housemates UK

Aritu AtokZN mintak tolong anak nya yg sorang ni (MamaZN le =p)
Tolong upload kan gambar AtokZN & friends kat FB
Hebat tak hebat, haha! =)
Atok depa ni pun ada FB! 
Takleh update status bukan2, hikhik =p


Mesti la AtokZN excited nak upload kan gmbr ni
Sebabnya selepas 33 tahun
Mereka dipertemukan semula

Ni sume house-mates AtokZN time stadi kat UK dolu2
(1976-1979)

Khamis & Jumaat lepas AtokZN ada seminar kat Hotel Istana, KL
Tu yang diizinkan Allah utk dipertemukan semula
Alhamdulillah
Berjejak kasih la citernya, hehe
Ada yang dah dok Sabah, Pahang, Melaka
Pasni bleh la contact2 semula ;)



11 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

kelasssssssssssss atokZN dok ngaji kat uk sana...sib baik tak terkenan orang sana...klu idak gimana rupanya mamaZN ni ek...eh ada ke...hahaha

syawalsimpsons berkata...

wahh jejak kasih gitu tau....lama tu...

amiey lee berkata...

hee wahhhh bagus nye leh jumpa kembali setelah 33 tahun..aduhaiiii mestii syokk sgt.. mcm fil kta la nad, skrg ni rajin buat perjumpaan semula

eima berkata...

wah wah atokZN blajar kat obersi ..hebat ...

dasatnye........

Mama Ukail berkata...

huissh..lama tu 33thn lepas...nti2 time kita jejak kasih cam tu jugak...time tu dah tua..hahahaaa

lia berkata...

perghhhh ni mmg oldies abes la...

mesti 1 hari nnt kita jumpa balik kan nad, kita pon da umur2 gini kan he3

Fieza79 berkata...

wahh setelah sekian lama berjumpa kembali..mesti byk topik sepanjang usia yg nak di bual kan..

Salina@IbuAqil berkata...

Amboi atok..
Smartnyer.. ;)
TC & happy weekend.. ;)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Wah...dulu2 kalo gi belajar luar negara tu mmg heboh ler satu kampung, bangga tak terhinggalah keluarga dorang, kan..
Cayalah atok ZN, hmm..semoga ZN pun nanti leh belajar sampai luar negara..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Oo..atuk bdk2 ni study kt uk ye dulu..hebatnye!! :-)..paling istimewa,dipertemukan semula ngan kwn2 lame stlh 33 tahun..mesti mcm2 cite nk share kan

tiefazatie berkata...

wah...terer tue stdy uk tue..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...