26 Jun 2012

Hadiah PapaZN Bila Anak Menginjak 6 Bulan :)

Bila nak dekat2 masuk usia 6 bulan
Inila hadiah drp PapaZN utk anak2 nya, ahaha!
Jalan2 naik moto! =p


Ni Zakwan masa umo 6 bulan
Time ni kami dok Banting lagi, hehe


Ni plak Baby Nayli :)
Dah dpt naik moto dah, yeay!


Pengalaman PapaZN
Zakwan sangat behave time naik moto
Banding dgn Baby Nayli yang asek la usik sana sini, hehe


Zakwan pun dah naik pangkat =p
Dok belakang sebab tmpt dia dah kasik pada adek plak :)

MamaZN?
MamaZN paling belakang skali la jawabnya!
Dah macam iklan Nissan Grand Livina, haha!
Jangan ada bonggol suda...
Mau MamaZN terlompat trus berdiri atas jalan!
Ahahahahahahah!!!!! =D


11 comments:

PUANSTOBERI berkata...

hehe... comel tau..takde lak gmbr berempat yer. teheee

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

nayli seronok dapat naik motor ye...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

kyreen umo 3bulan dah naik moto kekek pi nursery tu pun mak pegang kat belakang .. still sampai skang kalau naik moto kena pegang belakang sbb dia geli pijak bakul moto ..

Imaan09 berkata...

hahaha.. besnya..
beza 2 gambar tu...papaZN kelihatan lebih kurusss masa ada baby Nayli..klu suami saya, mesti terbalik..makin lama makin besarr..hehe

eima berkata...

hahaha klu la kami pun ade moto ...semua moto kat kg ...huhu tringin gak nk jalan2 mkn angin gini

lia berkata...

ha3 ingt papaZN dpt adiah motor...

x pernah g naik motor dgn Mr Fallah + Amsyar...

syawalsimpsons berkata...

itu kalo mama dier kat belakang...mau terkeluar dek montot tu...kikikiki...cumill ja memasing kan...yang penting...moto still yang sama

lieyalatif berkata...

amboi2 syoknye bb nayly dpt round2 naik moto hah.....sedap sbb dpt angin sepui2 bahase gitu heheeheh...

seb baik abg Zakwan redha tahkta di rampas adik comey heheehehe...

mama lak dok mane tuh hihihi

Mama Ukail berkata...

haahahaaa...part last tu paling lawak.kalo mama zn jatuh mcm nangka busuk la jwbnya...hahahahaa......

noorzie berkata...

hahahahaha...bab yg last tu xleh blah kak, smpai kuar air mata gelak ha sbb smbil t'byg kan keadaan trus b'diri tu...hehehe

mamalieyna berkata...

comel~

hakeem baru ni try gk bwk jln2 petang naik motor, dia takut daa...muka jebek nak nangis..kena mama dia peluk erat baru ok..hero apa ntah..hikhik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...