22 Jun 2012

HADIAH Kami Untuk Papa Sayang... :)

Punya la dok pikir nak bagi apa utk PapaZN sempena besday dia smlm
Malam sebelumnya tu
Dah risik2 kat PapaZN - ajak kluar pi Jusco
Mana la tau, bleh la beli hadiah besday skali
Tapi, tapi, tapi 
PapaZN takmo plak, uhuk uhuk ;(
Terus MamaZN merajuk ngan PapaZN
1 mlm tak bercakap, ahahaha!
Ngengade, kan? =p



Disebabkan rasa bersalah dgn kesalahan sendrik yg tah hapa2 tah tu
MamaZN pun gigih la mem'baking' kek coklat smlm
Kengkunun nak wat surprise kat PapaZN time die balik keje

OoOoO...
Ada citer panas di sebalik aktiviti mem'baking' ni uols!!
Ahaahah
MamaZN dah tergelak sendrik

Naseb baek la sempat siap kukus kek ni 1jam
Sebabnya, tetibe gas habis!!
Terkojut den!
Memang sangat la bernaseb baek
Tu la sebabnya kek ni tak sempat di topping, ahahaahahah!!!

Dah la tak sempat letak topping
Tapi buah kiwi dah siap2 potong
Nak dijadikan citer
Tempek kan ajelah buah kiwi tu kat kek tak ber'topping'
Uhuhuhuhu! =p

Yang pasti - kek nya sodap! ;)
Walaupun comot dan tak semenggah, ahaha!
Ksian PapaZN dapat bini cenggini
Asal boleh jek =p




Zakwan pun seronok la dapat potong kek hepi bday to u
Teringat la pulak kisah sedey die kat SINI



p/s:
Papa, sori ek Pa..
Takde pun hadiah mahal2, huhu!
Tunggu Papa bonus nnt beli sendrik la ek, haha! =p

15 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

rajin nad buat kek.....
nasib baik sempat masak...boleh pulak gas habis.....

Sue-Rya Qistina berkata...

best lah sbb pandai buat kek. saya ni lgsg x pandai..hehehehe

Jom singgah blog saya www.suriaqistina.blogspot.com dan www.buluhvoice.blogspot.com

MRS. K berkata...

hehehe... takpe asalkan niat ikhlas... hepy besday papa

syawalsimpsons berkata...

tak pe....yang tak cantik tu la yang buat papaZN touching lebey tu..ikhlas dari hati bini dier wat tu...kikikiki...

lia berkata...

pisau potong kek tu menarik he3

mummy_ayu berkata...

wah..baking kek,...mesti cedap tu..ala tak kisah la hadiah apa pun..janji iklas and penuh kasih sayang..emm...Ayu pun dok pening nie..buzzday cik abang dah dekat..

mama tisya berkata...

nasibaik kek siap kukus b4 gas abis...hehe

eima berkata...

ok la tu ade jugak bini yg buat kek ... laki aku lagi kesian ... hahahaha adiah tak dak ....ape pun takdak

lieyalatif berkata...

Soooo cute tau majuk x ckp semlm hik hik hik....org kater merajuk manje kan sis....

Okey la tuuuu sis rajin gak masuk dapur baking membaking dgn ade bb kecik bagai.... Tabik spring i tau!!! Kalo i laaa dah surender dah...(ayat sebenarnye i ni pemalas wakakaka)

Kek tu nampak tempting lah dear.... Mane ade syomot pun!

♥cikmOt♥ berkata...

hehehe, mana acik guna duit papa...ihiklsss

Mamamya berkata...

x per lah nad..biar apa pun rupanya yg penting kek tu dibuat dgn penuh kasih sayang...itu lbh b'makna dr beli kek kat kedai tau... :) x der lah comot pun kek tu..ok jer ^___^

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...

sy pon penah wat seperise kek camni..tapi masa tu anniversary..then masa tu baru ade anak sorang hehehe skang ni cam susah nak membakorrrrrrr

ADEEYA berkata...

Hehehehe .. Dapat bonus beli sendiri pun bolehh :P

Mama Ukail berkata...

syabas nad sbb dpt buat kek hasil tgn sendiri utk besday hubby.tak yah hadiah mahal pun.sbb tak keje.yg penting kasih syg dan komitmen yg di tunjukkan...ayu pun cam nad gak..kalo hubby nak hadiah kena beli sendiri sbb kita xkoje..hahahaaa......

tiefazatie berkata...

nasib baik dan masak masa gas habis n ie..hee

xpe sis..air tgn sis tue pun mesti sgt disukai..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...