04 Jun 2012

Giler JAMMED!

Assalamualaikum
Selamat pagi kawan2! :)
Ada yang sambung cuti ke? Hehehe...

Rata2 sume org update kata jalan jammed kan?
Maklum la, cuti sekolah
Eh, kengkadang tu tak cuti sekolah pun jalan jammed jugak

Jumaat aritu kami balik Teluk Intan 
(kampung MamaZN & PapaZN ni, BUKAN Taiping tau =p)
Bertolak kul 7.30mlm, singgah ofis PapaZN jap
8.30mlm masuk hi-way dari USJ
Kul 9.30 masih kat Bukit Lanjan!
Adeyh... Giler jem!

Sampai umah sepatutnya kul 10.30
Kami sampai kul 12.45mlm
Naseb baek ada VERSUS kat HotFM
Bleh gak layan, elak dr ngantuk, huhu!
Tahniah HUJAN! ^_^


Kawan2 yg pi bercuti @ balik kampung
Hadap jem tak? Teruk?

p/s:
On da way tu, ada 3 accident, huhu!
Tapi pelik betul la...
Insaf kejap je kot depa ni
Elok je lepas lokasi eksiden tu, depa pakat pecut!
Ada la dekat 200km/j kot!


7 comments:

Imaan09 berkata...

ya nad.. dengarnya yang ke pantai timur ikut gua musang smpi 15 jam nak ke sampai (kami x lalu situ la tapi..)

Salmi Khairil berkata...

memang jem..cuti sekolah, orang kawin tu yang ramai balik kg..saya balik pahang pun penat layan jem

lieyalatif berkata...

betul tu...lieya yg dari putrajaya nak gerak ke selatan pun jem....adoiiii....mcm nak raye plak gamaknyer huhuhu...nak balik ke putrajaya pun same jugak...jem gak kat highway...seb baik ade LEKAS...dpt le elak jem sikit.....

::Mamalyna:: berkata...

hahaha... denler tu bajet kg nad tepeng, hehehe..

mimie.. berkata...

ishk3...teruknye jem..
sabau jelah..

lia berkata...

aku kena teruk gilak jammed mlm td..... 10jam atas jalan... muntahhhh ijo hu3

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

kita tak kemana, so tak rasa jammed,. kalo balik rasa mmg jammed rasa nak nangis pun ada jalan cam siput

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...