12 Jun 2012

Family Vacation - Tiara Beach Resort, PD | AKSI2 BASAH! Yeay!! =P

Lepas dah lepak bilik kejap
Dah makan2
Dah solat
Kul 1.30pm kami turun pi water park
Tengah hari rembang, haha!
Air pun panas =p

Aunty Wawa & Uncle Najjib pi turun beli wristband dulu
Naseb baek la ofisnye 1 blok dgn apartment kami jugak
Takde la kena menapak jauh =p
Harga wristband nnt MamaZN share
Cam ada perubahan daripada apa yang MamaZN survey, huhu!
Nak share gmbr mandi2 dulu, hehe


Day 1

Muke hepi maknye nak pi main ayor, haha!
Tapi............ jadik tukang jaga beg jugak akhirnya, huhu!

 Sangat jeles!
Takde gmbr bersama2, huhu!

Baby Maira dah lentok kt kepala itik dah, hehe

Kemain lagi Aunty Yaya & Baby Maira, hehe
Orang paling semangat main air, haha!

Eksperimen memasukkan Baby Nayli dlm air jugak, hehe
Tapi tak lama!!
Dia nanges suda.... huhu! Terpaksa maknye pun naik jugak ;(

Dan akhirnya, ketiduran.... ^_^

See... Aunty Yaya dgn Adib plak ;)
Time ni kami dah pi kat area kanak2 yang ada sotong besar kaler kuning tu
Mula2 kat pool yg besar tu
Tapi cam takbest
So, kami tukar port

Time kat tmpt sotong besar ni
PapaZN dah surrender dah
Sebab tak berapa sehat plak tetibe, huhu!

Masa yang ditunggu2, yeay!
PapaZN jaga Baby Nayli
MamaZN plak yg bermandi manda, haha!
Gambo MamaZN nan ado la kan...
Takde sape yang nak jadik photoG, huhu!
MamaZN nak letak Baby Nayli kat bilik biar tido atas katil
Tetibe, Baby Nayli segar bugar takmo tido plak die!
Elok terjaga... Bawak turun balik, haha!

Uncle Najjib & Aunty Wawa bersama anak2 sedara ;)
Tak lama lagi, tambah lagi sorang, hehe
Anak sendrik plak =p

Kami! =p

 Women in Black! Haha!
Ni je la adek bradek MamaZN ;)
MamaZN, Aunty Wawa & Aunty Yaya


Day 2

Seawal 8 pagi kami dah tercangak kat water park, haha!
Semangat!
Kali ni MamaZN jaga Baby Nayli
PapaZN plak temankan Zakwan

Kami di hari ke-2! :)
Baby Nayli pun tido lagi, haha!

Atok pun ikut turun jugak, hehe
Kena paksa ni =p

Siap bawak bekal roti ngan sardin, haha!
Lapo.... =p

Adib :)

Bergambo je, Tak kena ayor langsung pun, huhu!


Rase cam pengawal kat water park ni tak strict sangat la
Ada jek yg tak pakai wristband
Elok je mandi manda
Masa tak ramai orang lagi selamba badak je diorg ni
Dok lepak2 je
Time dah petang2 sket - masa ni orang dh start ramai
Baru la dgr 'priiittt' sini, 'priiiiitt' sana
Cari orang buat salah, huhu!

 

10 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

naper pp nayli tu...kena ketip ngan nnyamuk ek

syawalsimpsons berkata...

seronoknyer lahai mandi manda gitu...

mummy_ayu berkata...

wah...memang seronok...tambah2 gie ramai2..lagi seronoks..

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

NAMPAK HAPPY SANGAT...
TAPI TULAH DAH ANAK KECIK NAK MANDI PUN SUSAH..HAHAHAHA

Mummy GreenyHouse berkata...

meriahnya. :)

syuhadah berkata...

bestnya mandi-manda....cumil sgt baby nayli dalam pelampung....

Mummy Princess berkata...

bestnya dapat main ayor.....
jom terjah blog akak untuk tengok kain baju raya
http://mummy-princess.blogspot.com

lia berkata...

bebetul riang ria ni nad...

da7tahun x p cni...

eima berkata...

syoook....

mamazn paling manis dr 3bradek ..hehehe

tiefazatie berkata...

wah.best2..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...