05 Jun 2012

Dah Sampai JEPUN =P

Berangan jek
Tak kena bayar apa2, huhu! =p

Aritu ada bace kat blog Ibu Hadif & Alyyani
Yang kat MV ada Mickey Mouse
 Ala, bestnye..!
Dah la MamaZN & Zakwan minat giler kt Mickey Mouse ni!
Tapi tu la... Nak menempuh jammed 1 hal la kan
Nak la sangat si PapaZN tu menurut kehendak anak bini nya ini, hukhuk!
Kalu nak tau, MamaZN dah dekat 6thn kot tak pi MV
Giler jakun la kalu tetibe dh sampai sana skrg ni
Mesti macam2 perubahan! :)

Kalu kat MV ada Mickey Mouse
Kami pi e@Curve aritu pun ada gak pameran
Tapi Doraemon! Wakaka!!
Takde la pameran sangat pun
Lagi banyak berjual sebenarnya =p

Patung ni ada kat depan pintu besar
Dari jauh dah kelihatan
Dah aim dah... Pas tgk wyg, kite pi amik gmbo kat sini, hehe



Zakwan sangat la tak memberi kerjasama
Nyampah!
:(

Dah lepas ke e@Curve
Jenjalan jap kat Flea Market kt The Curve
Depan tu jek
Best2 gak..
Tahan napsu jek, huhu!

p/s:
Ada 1 tekateki yang MamaZN penah dgr Nabil kasik time kat EraFM
Lama dah.. Ada la 5thn lepas ;)
Kenapa Nobita takut nak datang Malaysia?
Siapa pandai jawab?! =P

8 comments:

Sidratul Muntaha berkata...

x boleh pikir jawapannya
tpi lately lawak nabil dah mcm budak2 since dia pun dh kwin
then ade citer kat ceria dia berlakon jdi cikgu ajo main badminton
mmg mcm sengal la sikit itu mamat
ahahhaa

noorzie berkata...

jwpn nye sbb kt malaysia ada Giant (pasaraya giant)...kekeke...ngarut x jwpn sy...haha :p

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

amboi sakan jalan erkk hehhee kita kalau ajak asben ade je alasan hehhe

Alycia berkata...

xpelah.. xdpt tgk mickey mouse, dpt tgk nobita hehe...

Nana berkata...

tgk ramai org pos gambo ngan doremon ni
kt mv rupenye

amiey lee berkata...

amboiii besaunye doremon...

hee kita tau jawapan dia..sebab kat malaysia ada GIANT...hahaha Giant Hypermarket..lawakkk kan nabil tu

lia berkata...

cayalah Zakwan... rela jer pakai baju lengan panjang... Amsyar? hurmmmm harappppp la ha3

tiefazatie berkata...

jwpn die sbb ada giant ka msia!hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...