27 Jun 2012

Dah Mula Gigit Jari Kaki =p

Orang tua-tua kata
Kalau budak tecit dah gigit2 jari kaki
Maknanya nak dapat adik baru ^_~

Tapi Baby Nayli gigit stokin, selamat lagi kot, ahahaha! =D
Kemain senyum die ye...! :)


Aktiviti terbaru Baby Nayli ni
Pantang lepa skeeeeet je
Kalau tak bergolek-golek, aktiviti ini la yang dibuat
^_^



p/s:
Takkan dah tak sabar nak jadik kakak dah kot, hihi
Sabar ye sayang...
Praktis jadik kakak pada baby Aunty Wawa dulu ;)

11 comments:

eima berkata...

tak la .... mitos je tu ..kiki

alisha gitu gak ..skill br yg diorg blajar buat tu ..semua budak buat la yang .... jgn risau

mummy_ayu berkata...

wah..dah pandai geget2 kaki nie..emmmm...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

hhahaha ye la tu kot ... try buka sock comfirm dia hisap ibu jari kaki tu kekkeke ...

ADEEYA berkata...

Hahahahahaha okay lah tuh nanti baby Nayli ada geng kan golek2 hehehe

lia berkata...

nad... tgk muka Nayli mcm akal panjang jer senyum gitu kui3

Nadiah Sidek berkata...

jeng jeng jeng..hehe. safiyyah dulu hisap jari kaki juga tapi takde la terus dapat shakir..hehe. lagipun merancang ;)

syawalsimpsons berkata...

so sweet...tak lama kot...apa kata join sue..kakakkakak

Sue-Rya Qistina berkata...

hehehe..my baby dulu pun suka gigit jari kaki dia. tp xde pun dpt adik. kdg2 x bole nk percaya sgt benda2 cmni..hehehe..comel tul nayli ni!

wan nurul hezrina berkata...

mitos mitos..jgn cayo.hahaha..cumilnya dia senyum.nad agah diaker senyum beriya tuh?

ALoNa CintamaniszLite berkata...

leh jd gymnas ni, hihi..

MaMa CyDa berkata...

anak mama adli zakwan dulu tuh pun umo 6bln dah pndi isap jari kaki. tup2 dia genap 1thn mama preggy 2nd bb. arif plak takde pun dia isap2 jari kaki tp selang 2 thn dpt jugak adik nih ha .... huhuuh tak betullah mitos tuh ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...