12 Jun 2012

BURN Tiket Madagascar 3, Uwaaaa...!!

Baru jek petang tadi ajak kengkawan 
Pakat tgk movie Madagascar 3 sesama kat Alamanda

Tapi tu la kan
Kita hanya merancang, Tuhan yang tentukan segalanya...
Elok nak bersiap2 kul 6.30ptg td
Lepas mandi mandikan Zakwan, dia dah kepenatan dan terus ketiduran
Badan dah start panas dah, huhu!
Sudah...!
Anak bujang sorang ni demam plak



Makanya
Tiket wayang yang dah siap beli online tu
Burn la begitu saja, huhuhu!
Ksian Zakwan
Dalam demam2 tu, sempat lagi die tanya
'Bila nak pegi tgk tv besar ni Papa?'
Ala.... Ksiannye!
Awak tu demam, takkan nak tgk jugak
Tunggu la sehat dulu ye, Zakwan

Huhu, 
Demam plak dia...
Takpela, dugaan kecil ni
Kena byk2 bersabar... 
:[

5 comments:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Siannya zakwan..penat sgt br blk holiday kot. Semoga cpt sembuh k. Leh cpt2 tgk tv besar

tiefazatie berkata...

moga zakwan cpt sembuh ye dik..

xpe..nt g tgk eh sis..

eima berkata...

penat sgt kot ...
tak pun terlebih mandi pool ... fahim mmg tak leh sgt mandi pool .. sbb die mudah sgt demam...air kan tak brape nk bersih .... kadang2 budak2 suka minum ..... kuman byk masuk dlm bdn tu yg demam tu ...fahim la tu

lia berkata...

InsyaAllah ada rezeki lain utk Zakwan p tgk tv besar tu...

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

sian dia, dah baik demam belum, hope cepat sembuh ye, mmg tengah musim la ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...