19 Jun 2012

Birthday Bash AA (Aaron Aziz..?) @ MONrods, Shah Alam


Sabtu lepas, dalam sakit2 kepala yang masih bersisa
MamaZN kuatkan jugak la utk bersiap2
Untuk ke undangan majlis hari lahir
Nak2 plak birthday bash AA kan
Wajib la hadir, uols! =p

Lokasi majlis adalah di Monrods, Seksyen 20 Shah Alam

Tema majlis adalah merah+putih+oren
Tapi kebanyakan yang dtg sume pun kaler merah+putih
Kira ok la tu ;)
Family members MamaZN dah sampai dulu

Aaron Aziz celebrate birthday kat Monrods ke?
Mesti la tmpt nya lagi kerrrlasss, kan?
Hehehehhe...
Ni AA lain ni
Ni AA yang sangat dekat dengan kami ;)

*
*
*
*
*
*
*
*

Tu...
Zakwan dok peluk AA ^_^
-Adib & Aeisya-
Berlagak je muka Zakwan, ceh! =p

Kek Angry Bird - MamaZN tolong order drp Kak Naz Cakes
Tiap2 tahun mesti tempah kat Kak Naz :)

Ni birthday boy ~ Adib
Sebab birthday dia tahun lepas (bulan12) tak celebrate
Ibu dia bawak ke tahun ni, hehe
OoO, 2x la celebrate ni nnt!

Ni plak birthday girl ~ Aiesya
Dah 1thn dak mek ni
Takut sokmo dgn orang, huhu!

Majlis start kul 2.30ptg
Tapi kul 3.30 baru la ramai yg dtg, hehe
Kami yg sampai awal2 ni, dah siap2 meng'isi' perut dulu ;)
Kebanyakan tetamu adalah kawan ofis Aunty Yaya
Pastu adalah gak sedara mara belah Baba Yeop

Ni sepupu2 kami ;)

 Dah start beratur amik makanan
Gmbr makanan??? Nan ado..!
Lupa sudaa..!

Macam sebelum ni
Kali ni pun Aunty Yaya panggil Clown utk hiburkan kanak2 yg dtg
Seronok btul tgk depa ni hepi
Ada games, ada menari chicken dance, ada dapat hadiah ;)


Dalam sejam gak kot clown ni ada kat situ
Dari kul 3.30 - 4.30ptg
(brape RM la agaknya ek, MamaZN pun tak tanya Aunty Yaya =p)


Hadiah2, Aunty Yaya yang sediakan
Setiap games yang Clown tu buat
Pemenang2 cilik dpt hadiah set stationery



Kul 4ptg
Baru la sesi tiup2 lilin & nyanyi lagu hepi bday to u
Ksian Aeisya dah lena...
Yang Zakwan plak nyebuk je nak join jugak! =p

Alhamdulillah
Berjalan lancar majlis Birthday Bash AA ni
Good job to Aunty Yaya!!
Clap, clap, aahahaha! =p


Nanti MamaZN nak share gmbr2 anak sendrik plak
~Zakwan&Nayli~
^__^
(tak sah kan kalu tak letak gmbr anak2 sendrik =p)


p/s:
Ksian sangat kat Zakwan...
Sedey plak MamaZN, uhuhu!
:(



8 comments:

syawalsimpsons berkata...

ala zakwan nape..mmm,,...ala mati2 egat AA aaron Aziz tau..baru nk kata...glamer u kawan ngan retis..kakakakaka

eima berkata...

nape kesian kat wawan ???

besh kan dpt wat party gini kat anak2 ... tp aku ni tak brape nk mampu so celebrate kasi kek pun dah ok dah kot ..huhu

Alycia berkata...

amboi, cantiknya kek angry bird tu..

apsal pulak mamazn sedih ni..

mummy_ayu berkata...

wah..meriah tu birthday party..
emm..napa ngan Wawan? kenapa sedeh?suspen nie...

lia berkata...

naper cian kat Zakwan nad?

♥cikmOt♥ berkata...

hehehe...tertipu makkkk

amiey lee berkata...

wahh bestttt nye besday aprty..kita tak buat2 lagi besday mcm ni tuk anak2..semua nya serba ringkas aja... potong kek and bawa jalan2

wan nurul hezrina berkata...

meriahnyer buffday party...wawan ok ker nad..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...