29 Jun 2012

BERATNYA...!

Berat rasa hati nak share
Tapi kalu pendamkan rasa nak pecah dah hati ni huhu!

Biarlah...
Biarlah dipendam kan sahaja
Diri ini pun banyak cacat celanya
Kang tak pasal2 bukan akan mengaibkan orang lain
Tapi diri sendrik jugak teraib sama
Nak ditelan mati emak
 Nak diluahkan mati bapak
Belah sini keluarga sendiri, yang belah sana keluarga suami

Adussss...!
Memang berat rasa hati! :(

 Bak kata orang
Ikutkan jelah rentak mereka
Jangan ada sampai caci maki cerca mencerca
Bukan kita buat hal
Jangan kita pulak jadi sebahagian daripada mereka
Sabar sajalah wahai hati... ;(


Owh, seronoknya kalau ada sahabat 
Yang boleh jadik good listener
Tanpa menjaja cerita yang dicerita!
Ada yg sudi? Haha!
Angan2... :)



Renung anak2 lagi bagus
Hilang stress! ^_^

Hepi wiken kawan2!
Kawan2 jugak la yg dapat menceriakan hati saya!



18 comments:

Mama Ukail berkata...

sabor je la nad...nie lah dugaan hidup..kuatkan semnagat...kita sudi jer mendgr kalau nad percaya.lg pun kita dah kenal lama sejak zmn sekolah2 lagi..huhuhu...

MRS. K berkata...

^__________^

♥cikmOt♥ berkata...

hurmm...cam berat sangat tu

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

kita pun pernah melalui benda ni ... Siap yg belah sana post status hot kat FB balas mebalas komen .. last2 kami suami isteri merajuk berbulan sampai diaorg terasa n minta maap balik ..

lieyalatif berkata...

nape ni nad...namoo la sedey2...hepi2 okey....bak kate nad, tgk pic anak hilang stress.....

hepi weekend nad....take care...selamat mengulit intan payung!

mummy_ayu berkata...

kenapa nie Nad..family proble yer? sabar ek..semua org ada problem masing2..sama ada share atau tak jer...ye la..nie la nama nya dugaan.. be strong and be happy dear... and yes..tengok muka anak2..hilang jab masalah kan...ala tomeinya Nayli..makin bam bam and Abang Wawan..syang tul adik dia..best..mcm ian & Iris gak both of them.. :-)

syawalsimpsons berkata...

nape nad...jgn stress22...insyallah semua ok lepas ni///

Sue-Rya Qistina berkata...

bersabar ye. setiap yg berlaku tu ada hikmahnya.. :D

eima berkata...

NAYLI DAH MCM SEDUT SEMUA ISI ABG ZACK DIE ... aku tgk semakin kecik plak abg zakwan ..hihi

betui anak2 pengubat luka hati yg paling mujarab ....

Falsya berkata...

walaupun xtau ujung pangkal cite tp sabar kayh nad!!!..

anak2 pengubat segalanye..;D

Imaan09 berkata...

apa masalahnya??luahkan aje.. nk pendengar, nk SMS pon boleh..jgn tensen2 ok..

wan nurul hezrina berkata...

kenapa nad??sabar ek..nurulpun sedey arini..huhu..biasalah nad mcm nurulpun sama ada gak kadang2 perasaan2 ta enak dan rasa serba salah.doa mintak petunjuk jalan.k...take care yer laling...sabar taw

lia berkata...

lowhhhh bakpe nyer nad? berat jer beban d dada...

kalau melibatkan family kita & in-law... mmg x mampu nak luahkan sebarang...

lia berkata...

da bakpe Nad? mcm berat sgt beban d dada...

kalau melibatkan family kita & in-law, mmg x bley nak luah sebarang kan...

Zue AnnaLeeya berkata...

nape ni nad???
wlupon akak x tau ape terjadi...
nad sabo erk...
jgn stress sgt... take care...

mmg betul nad... klu tgh stress, tgk jer wajah anak2, sejuk jer rasa...

Outbound di malang berkata...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

dugaan hidup, kadang2 tak semua orang kita leh percaya, sbb kita tak tau mana la tau kan kot2 orag tu cemburu dengan ape yang kita ada, the best kita suka citer kat my mom sendiri, kalo ada something yang berat sangat dalam hati, at least ada someone yang leh kita luahkan, Ibu tak kan nak buruk2 kan anak2 dia kan...stay senyum k nad, moda ada cahaya di sebalik kesedihan itu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg berat hati kita nak luahkan kalau ianya berkaitan dgn family kan..faham sgt situasi nad ni..Hope dpt penyelesaian yg terbaik..

alahai comeynye 2 beradik ni..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...