06 Jun 2012

Bagaimana GAYA PEACE Anda? (^_~)v

** Fridge Magnet China | Siapa Nak? ** << klik sini kalu nak join ek!

Peace, peace kacang pis! :)
Sape ingat tu tagline sape dalam AF? 
Heheheh...
Takde hadiah, saje suka suki ^_^

Kalu amik gmbr ada ke yang tak penah ber'peace-peace'?
Kawan2 pernah ke tak?

Kalu MamaZN, memang MamaZN mengaku 
MamaZN jenis ber'peace2', hehe
Tengok keadaan la

Zakwan plak kene disuruh, baru die buat
Dulu dah betul dah jari 'peace' nya
Tetibe baru2 ni dah salah balik
Adoiyai!
Kene ajar semula ;)
 

PapaZN??
PapaZN pun kengkadang jugak cam MamaZN
Tapi bile sampai 'perangai giler2' nya tu
Ia akan jadik camni

*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

*
*
*
*
*

Gaya muda mudi zaman kini! 
Tak bleh blah la Papa, haha! =p
Yang paling tak tahan...
Snap gambar sendrik tu...........!!! Ahahaahah! =p
Papa, anda berjaya ceriakan hari saya ;)
Peace, peace kacang pis! =p


7 comments:

lia berkata...

tu namanyer papaZN stress asyik2 gmbr hang, Zakwan & Nayli jer masuk blog nih... dia pon mau interprame tp xde gmbr, kena la snap gmbr sendirik kui3

syawalsimpsons berkata...

kakakkakka..papaZN snap sendirik..kakkakka

Falsya berkata...

first time tgk gambo papaZN amek sendri..selalu nad yg amekkan gambo..hehe..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

kite ngan hubby jarang wat2 peace ni..tp zara memang suke..cume isunye smpai skang peace die tak stabil..kadang betul, kadang tak..hahahha

mamalieyna berkata...

hikhik..ceria semuanya...nayli macamana pulak gayanye tu..hehe..

salam rindu........ usung laptop ke opis hari ni, nak kena logout dah, 8.30 dah...huhu~

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

ahak, kalo balqis suka sangat la wat gaya pieces tu, habis semua gambo trademark peace

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

k.eija ngan zaquan dua2 suka buat peace kalau bergambar..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...