24 Mei 2012

ZAKWAN MENANG Tiket Wayang Perdana Men In Black 3

Alhamdulillah, rezki
Masih ada peluang menang contest lagi rupa2nya, hehehhe...
Kali ni memang thru magazine

Menang hadiah:
Tiket wayang Men In Black 3 (Tayangan Perdana)

Yang bestnya tu
MamaZN guna nama Zakwan!
Kehkehkeh!!
Cam lawak je kan?
Tapi nama Zakwan yang naik!
So, mmg ada ong la kot, heheheehhe...

MamaZN sebenarnya join contest yang ada dalam majalah yg Zakwan selalu beli
Ala, majalah CARS - Lightning Mc Queen dia tu la...
(Terbitan Voila)
Ada la contest simple2
MamaZN pun join kan je la
Pastu dah majalah Zakwan, MamaZN letak la nama Zakwan
Alih2, memang dapat! :)

Tapi tapi tapi...
Uhuk, uhuk!
Yang tak bestnya, time tu kami balik kampung, waaa...!!!!

Dapat2 jek email ni tadi
Memang MamaZN call PapaZN trus
Ajak balik kg minggu depan jek, hikhik
Rugi la pulak kalu tak pegi
Zakwan yang menang ni, hehehe..

Tapi kalu PapaZN tak approve
Apakan daya
Ikutkan aje la..
Maknanya, takde rezki la nak tengok screening ni
Cuma ada rezki menang tiket aje la ;(

Insya-Allah akan ada rezki kat tmpt lain plak ;)


5 comments:

mummy_ayu berkata...

wah..congrats..MIB 3..mcm best tu..

zh-ena berkata...

tahniah :D

ADEEYA berkata...

Wah wah wah Zakwan menang. Tahniah :D

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah Zakwan,
besh tu hadiahnya..

eima berkata...

tahniah ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...