16 Mei 2012

Wordless Wednesday | Opss!! :)

Opss! Dilarang duduk ye?
Maaf ye!
Salahkan Papa saya sbb die yang duduk kan saya kat sini
^____~


Tenggelam makcik kenit ni dok kat sofa yg super duper empuks
Memang kena la dgn harga RM5K, huhu!

11 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah jalan2 cari sofa baru ke, nampak empuk sofa tu...tu yang baby nayli suka sangat

MrS. F!zA berkata...

nayli kt alamanda! tu kedai elianto kt blkg..hahaha

syawalsimpsons berkata...

fuyooo nayli duduk atas sofa mahai woooo

iizza berkata...

ala comeynya..^_^

mahalnya sofa tu..leh sayang nk duduk kalau camni..hihi

Mummy GreenyHouse berkata...

nayli tenggelam sebab bam2.. :)

lia berkata...

ni dpt tido pon sodap ni he3

lieyalatif berkata...

keh keh keh...kemain syok nayli tejepuk duduk kat situ...dah le montok2.....geram aunty tgk tau!!

mamaRIFQY berkata...

hahhahhaaa..comel je die..tenggelammm!! emm..pasal soalan nad tuh, prop tuh photog yg bawak..tapi kalo ade yg diorang nak bawak sendirik..tambahan..ok je..!!

Imaan09 berkata...

budak empukkk tu jauh laaagi mahal dari sofa tu tau!

sueshe berkata...

neh mesti kat alamanda kan??mmg selesa..sesuai ngan haarga nye...hihi

Myra Jay berkata...

Mesti sedap baby Nayli dapat duduk kat kerusi tu kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...