02 Mei 2012

SUPERSPONTAN Versi Zakwan ;)

Dah lama tak citer pasal anak bujang sorang ni
Makin besar, makin banyak akalnya
Makin banyak akal, makin banyak la 'kena' ngan mak nye ni, ha! ;)



Zakwan SANGAT MANJA!
Hari2 kena marah ngan mak nya
Tapi at the end, nak tido, mesti cari mak nya jugak
Soh tepuk2, usap2 kepala
Dengan pak nya sangat jarang la dia nak camtu
Melainkan time tu MamaZN tgh BF kan Baby Nayli



Sangat banyak cakap!
Sangat suka bercakap!
Suka sangat cakap kuat2 sampai Baby Nayli selalu terkejut2!
Geram betoi dgn budak ni!
Tapi kengkadang tu
Sangat kelakar kalu layan Zakwan bersembang, haha!

Mama, saya nak mainan!
Mama nak saya nanges macam tadi?
Nanti saya nanges lagi, ha.. cemane?

Sembang ngan Baby Nayli
Baby sayang... Kita dah sampai umah ni.. =p


Bila kita cakap terima kasih
Sama2... Itu sudah tugas saya! ;)



Ada 1 conversation antara Zakwan ngan PapaZN
Terjadik kat umah Aunty Wawa
Suma yang ada (Atok, Nenek, Aunty Wawa & MamaZN)
Tergelak dengar Zakwan pokpekpokpek =p

Papa, kita nak pergi kenduri kawen ek?
Cam Aunty Wawa dulu..?
Papa dah kawen?
Saya nak kawen la Papa...

Ahahahahahahaah!!!! Memang takleh blah la Zakwan ni
Lawak, kelakar, SUPERSPONTAN! ^_^


Mama saaaaaayang sangat2 kat Zakwan
Zakwan good boy ok!
Dengar cakap Papa & Mama
Jaga Baby baik2


* Gmbr2 ni masa celebrate besday MamaZN ;) *

13 comments:

Myra Jay berkata...

Heheee, Zakwan nak kawen ye sayang..
Dah ada calon ke?
Apa la yg dia faham pasal kawen ni kan ;)

syawalsimpsons berkata...

mmg betoi2 super spontan zakwan ni..kakkaka

eima berkata...

hahahah nk kawen .. hahahah so sweet la kamu ni nak oi ....

eT berkata...

smartnyer zakwan...syg acik jugak eh...hehe

MrS. F!zA berkata...

indah bahasa zakwan..part kawen tu tkthn..hahaha

wan nurul hezrina berkata...

nad jelesssnyer.nak anak laki gak..nnt plan kasi baekkk nter bg dapat anak laki..hahaha

nad nak beliker kain tudung bawal tone?nak mcm mana.blehleh nurul tlg belikan kat mbr2..tapi nad gtaulah nak mcm mana..

dia jual mcm2.
yang kosong rasanya 15 ringgit
nnt kalau ada tudung nurul post entry..warna cantik2 gak.arini nurul beli yang ada manik2 atas kepala mmg cun!hehe tapi mahai cket.dia bg harga 35.3 tone n ada manik atas kepala

MRS. K berkata...

zakwan nak join angsa ganas ke beruang comel? heheheh

lia berkata...

he3...

comey jer Zakuan berborak...

mmg dia bahasakan diri dia 'saya' ker nad? super comey...

amiey lee berkata...

hahaha memang lawak la cara zakwan heeee...

tak sabar tunggu sarah lancar bercakap..sbb skrg ni pun dh gelak2 tgk dia cakap

Gieyana berkata...

Ekekek..sabar jer kan! Mmg kelakar..sm cm Nureen gak nie..ckp non-stop..:)

mekchu berkata...

seronok kan berborak dgn anak sebaya zakwan ni.. rasa mcm tak nak pegi keje sbb nak borakkk je.. tp bila dia byk tya tu kadang2 tak tahan..

mamalieyna berkata...

ekekeeke...lawak la zakwan ni..^_^

comel sgt dia ckp saya...terbyg2 suara lembut zakwan tu..

*samalah..arif pun peel lebih kurang je ha..mkn bijak berckp, tp pelat =P

mama_umar_maryam berkata...

hahaha,part 'itu mmg tugas saya' mmg kelaka abg zakwan :D..
samelah dgn abang umar kt umah ni..kdg manje lelebih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...