26 Mei 2012

Sungguh NOSTALGIA!

Sape penah makan biskut ni?

Ada yang panggil biskut gula
Ada yang panggil biskut kaler2
Ada yang panggil biskut warna warni
Korang panggil biskut ni biskut apa...?


Sangat nostalgia!
Tu blum dgn biskut bantal la
Takpun biskut kapal terbang yang pedas tu la
Sebelum makan2, buat aksi kengkunun tengah terbang
Terbang trus masuk dlm mulut, hehehhe

 Amik gmbr ni pun masa gi umah abang ipar
Pastu rasa la sikit
Alemak.....!!!!
Lain la rasa dia..!
Dah la saiz makin kecik
Pastu tak sedap plak tu! Tawar!
Huhu!

5 comments:

hani syahida berkata...

Sekarang biskut ni ada 2 jenis. Yang macam gambar ni (ada warna oren) dari Thailand kot. Murah sikit dari yang original dulu dan rasa pun lain.

Yang macam dulu tu masih ada dan rasa masih sama :) Masa wedding kak saya hari tu guna biskut ni as door gift...

suhaina laui. berkata...

biskut chotek ;)

ADEEYA berkata...

A loooong time ago , ini fav biscuit ni :D

ieda berkata...

org kedah semua panggil roti..rasanya yg ni saya panggil roti gula...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

tak igt la dulu kami panggil biskut ape, tp mmg feberet masa zaman kecik2 dulu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...