30 Mei 2012

Sepetang Di Hujung Minggu ^_~

Alololo
Tomei, tomei, tomei nye anak2 Mama!
Hahahaha, puji anak sendrik nampak! =p
Sorang pakai safety helmet, sorang lagi pakai pakai snow cap hello kitty

Weekend lepas
Lepas jek dapat kejutan drpd sahabat alam maya
Petang tu kami pi main kat playground
Zakwan memang tak sabar2 nak pegi
Sebabnya nak merasmikan safety helmet yang Kak Nett kasik
Sambil naik beskal - utk keselamatan diri - kata Zakwan :)
Baby Nayli plak, pakai cap hello kitty yang Kak Ayu kasik
Comey banget! ^_^


Kami dari umah berjalan kaki jek
Zakwan jek yang naik beskal
Perjalanan ke taman bleh sampai 5 minit jek
Tapi jadik 15 minit sbb nak menunggu Zakwan ni
Kejap2 nak nyembang
Kejap2 pegang topi takut terbang ditiup angin
Kejap2 dah terlajak, nak tunggu dia pusing balik
Adoi!


Baby Nayli plak, PapaZN carry guna carrier jek
Malas bawak stroller
Malas nak dukung
Berat!
Baby Nayli dah 8kg - 5bulan ni :)


Meh tengok Baby Nayli bergaya dgn cap Hello Kitty tu ;)
Comey sangat!
Baru la nampak gegurl takde boboi2 lagi ^_^


Yang Zakwan plak
Bila dah kat taman
Dia mana nak main sangat pun
Dia lagi suke layan beskal
Pusing, pusing, pusing
Dengan safety helmet dia tu, hehehehe
Comey!


Walaupun gi taman kt umah jek
Tapi sebab pegi ngan family
Rase seronok je
Lagi2 la bila nak balik tapi Zakwan nanges2 takmo balik
Tu maknanya die mmg hepi la tu
Tapi jenuh la pulak nak pujuk ajak balik umah! =p


p/s: 
MummyAyu, ada kad jemputan Uncle Ewan.. TQ! :)
Tapi sedey, minggu ni kami balik Teluk Intan
Tak dapat nak penuhi undangan tu, huhu!
Apa2pun, moga perjalanan kenduri berjalan lancar




7 comments:

mummy_ayu berkata...

ala tomei2 Nayli ngan cap hello kitty tu..sekali pandang Mummy Ayu terus berkenan..and terus beli..nak beli baju, sure2 dah banyak..tu yg beli cap tu.ok takpe..sbb pos hadiah2 tu..tu yg selit sekali tu...tak berkesempatan la kita nak jumpa yer...

Gieyana berkata...

mana pics Nad naik buaian? Ekekeke...cute ah Nayli..:-)

eima berkata...

mmg comey...5 bln 8 kg ....huhuhu alisha nk masuk 8 br 6+kg je

Delimasari berkata...

gambar mama mana

Myra Jay berkata...

Comelnyer baby Nayli, mau pulak dia dok diam camtu :)

cikbintang berkata...

haha kelakar gmba zakwan...bgs2 brhati2... =) huhui..pinky..da xda boboi2 lg..gegurl2 =)
both of them comel!!!

zh-ena berkata...

bdk klu dpt pergi ke taman mainan mmg taknak balik dibuatnya...sebbb happy sgt kan dpt bergerak bebas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...