06 Mei 2012

Rindu TAIPING...

Genap seminggu dah!
Huhu...!
Masih terbayang2 keindahan Taman Tasek Taiping!
Rase tak puas!






Tak jalan2 pun kat Taman Tasek Taiping ni
Sume2 gambar pun snap dari dalam kete je, haha!

Memang dah jatuh cintan ngan Taiping!
Insya-Allah tahun depan pi lagi =p


p/s:
Memang menenangkan
Patut la depa kata Taiping ni bandar orang pencen =p
Taiping memang best!

5 comments:

MRS. K berkata...

Ai laagi la setiap detik kot rindu. Hahaha

Awat taon dpn pulak? Tiap2 bulan balik 'kg' pon tak pa aihhh hehe

Umie Anis berkata...

dlu sy tggl kat taiping ni few years dgn family (zaman kecik2 dlu la kan), sekolah kat sana.. bandar ni mmg bez & paling bez xramai sngt mcm kl ni :( dlu waktu arwah tokwan ada, tiap2 bulan kami balek kulim & singgh taiping (terutama g psar malam), now, mmg jarang2 sngt dh uhuu

norh berkata...

betul..taiping memang best..cool ja..

mama rifQy berkata...

lame dh tak tengok entry nad pasai taiping..kalo dulu slalu gak bace sal entry g taiping jalan2 ni

khairul anuar berkata...

saya pun tak nak ketinggalan nak menyumbang idea juge boleh ke...bukannye apa saya pun memang terpelana dengan keindahan Taman Tasek Taiping ni...sementelahan le pule saya memang tinggal dekat sangat dengan Bandar Taiping..sya tinggal di Kuala Kangsar....Taping Bandar Warisan..setiap inci pecan Taiping tidak sempat untuk dijelajah walaupun memang saye tinggal di Bandar yang berdekatan.Keindahan Taman Tasik Taiping memang memikat saya sejak remaja...well..itu saja yg sempat saya coretkan untuk kali ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...