24 Mei 2012

Pemenang AMERICAN IDOL Musim 11

Ni kes takde Astro
So, dapat tau pun sebab tgk berita tadi

American Idol musim ke 11 dah ada pemenang baru ek?
Phillip Phillips ni menang ;)
Suka, suka! 
Sebab ensem, sempoi, suara sedap, cam baek jek orangnya =p
(alasan tak bleh blah, haha!)

 pic google

MamaZN takde la tgk sangat pun American Idol ni (TV8)
Masa Top 12 memang tak tengok
Tapi masa audition tgk la
Suka tengok gelagat para peserta nya yang kengkadang lebey2, hehe
Time audition
MamaZN ada perasan gak si Phillip Phillips ni
Memang penyenyap jek orangnya
Masa audition secara berkumpulan
Kumpulan depa ni memang banyak masalah
Dah la kumpulan memang international
Sebab ada si mamat Korea yg kecah tu
Asek nak bergaduh (cakap2 belakang) dengan si Cowboy yang perasan bagus
 Phillip Phillips ni cool jek
Ikut je perangai depa ni
Sekali........
Yang paling senyap tu la yang menang!!
Sangat tak sangka!

pic google

Mamat ni menang pun dengan girl nama apa tah!
Kalu grand finale mamat ni lawan ngan negro yg kalah time top 3 tu
Lagi best kot!
Persaingan memang sengit la!
Apa2pun, ni la yang dinamakan rezeki..... ^_^





3 comments:

alyyani berkata...

mmg phillip ni down to earth org nye. nyanyi pun senyum je. cair lah tgk. hehehe.. ni tgk tgk ulangan. sebab live pg2 td. :)

amiey lee berkata...

Wahhh nad ikut ye idol2 nih...heee kta tk ikit le plak...

Em's Family berkata...

mira ikut.. yang perempuan tu name dia jessica sanchez, yang black tu name dia joshua ledet.. kalau philip phillips lawan dengan joshua ledet barulah terkejut sape akan menang.. ni dah agak dah phillip phillips ni menang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...