22 Mei 2012

Ole-Ole Dari USA ^_^

Datang dari jauuuuuuuuuuuuuuuh nun di sana! Haha!
Suka, suka!
Tak dpt pegi sanaaaaaaa, dapat  'tanda' pun jadik la... ;)

FM Lagi... Lagi2 FM
 MamaZN suka jek
Owh, sangat suka sebenarnya! :D

FM Pennsylvania, USA
Ole2 drp abang ipar yang outstation ke sana bulan lepas

Ada gak dpt cekelat dan keychain
Tapi cam biasa la...
Cekelat tu, cepat jek abesnya
Tak dan pun nak snap2 picture, heheheehe

TQ Abang Ijam!
Kalu rase2 ada nak pi obersea lagi, habaq mai na..
Nak kirim lagi ni, haha! =p

Bestkan dapat FM obersea..?
Feeling2 cam dah sampai jek bila tgk FM2 obersea ni, hehe

7 comments:

lieyalatif berkata...

wah best2...bertambah la koleksi fm overse heheheeh.....skrang ni mmgwajib kan beli fm kalo ke mane2....ramai yg suke mengumpul fm skrang....kat peti ais umah lieya pun dah penoh tu.....

syawalsimpsons berkata...

mmg best...

Falsya berkata...

wah!!!..bestnye dpt FM Aussie..hehe..cantik..;D

eima berkata...

wahhhh ...simpan angan2 dulu nanti mana tau sampai plak kan

Nana berkata...

hahah tu la
beznye klw dpt fm obesea
nk g obesea ntah bile
dpt fm pon jadi la ahhaaa

Amieylee berkata...

bestttttt kalau kita nak g sana entah bila la kan

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg best..lebih2 lagi bila kita ni mmg pengumpul FM, x dpt pegi, dpt ole2 FM pun rasa best sgt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...