23 Mei 2012

New Look! | Cam AWAL ASHAARI La..! :)

Ahahahaha!
Mamanya perasan =p
 Hehehe...

Tadi dah tgk aktiviti Baby Nayli masa tunggu abang n papa nya potong rambut
Meh nak tunjuk rambut baru anak bujang MamaZN  ;)
Taraa...!
Ada macam Awal Ashaari tak?
Kehkehkehkeh! Apa kes? =p
Takpela, Awal Ashaari versi MamaZN la, ye Zakwan...




Hohoho...
Zakwan sangat behave masa mamat Bangla ni ppotong rambut dia
Mamat ni pun dah cam dah si Zakwan ni
Apa taknya, mulut asek pokpekpokpek je!
^_^


Tapi ada gak part kelakarnya Zakwan ni
Bila mamat tu suruh tunduk
Elok la die tunduk
Sekali tu... Makin lama makin tunduk!
Ahahahah!
Lawak btul!
Bukan sebab tertido
Tapi mungkin sebab rasa ngilu sejuk gunting tu kot, hehe
Terpaksa la PapaZN meng'adjust' balik kedudukan kepala Zakwan :)


Tengok tangan mamat Bangla tu
Punya 'kejap' die pegang kepala Zakwan
Supaya tak makin menunduk, hehehe
Zakwan ni memang memegang kata pepatah
Macam padi, makin menunduk makin berisi
Eh, ada ke pepatah tu?
Apa maksud? =p


Suka btul MamaZN tengok Zakwan sangat mematuhi arahan
Walaupun kengkadang tu 'terlajak' perbuatan jugak, ahahaahha!
Ada ke patut, dah banyak rambut kat atas kain itam tu
Dia nak pegi bersihkan
Disapu2nya rambut2 tu kasik jatuh atas lantai
Jenuhla mamat Bangla ni, hehehe


Ecececece...
Awal Ashaari versi MamaZN merenung jauh ;)
Makin ensem plak Mama tengok Abang Zack ni, hehe
Rambut Zakwan ni kalu kawan2 nak tau
Sikat la cemane pun
Takkan menjadik kemas mana pun
Sebab Zakwan ada pusar kat depan & belakang
Jadiknya,
Sikat elok belah depan
Yang belakang tetap terpacak
Eloknya dibotakkan aje
Tapi MamaZN tak mo la!
Selalu sangat jadik tak ensem plak nnt :)


MamaZN cakap kat Zakwan :
Zakwan, handsome la Zakwan lepas potong rambut ni
Zakwan jawab :
Tak la Mama, saya tak 'emsom', saya comey aje...

^_____~

9 comments:

lia berkata...

mcm Awak xper Zakwan... jgn proposed awek cium2 kepala udah yer sayang... he3...

rambut Amsyar da panjang... aiyoooo

eima berkata...

mmg hensem kan .....
ada jugak ala awal tu ..hehehe

Gieyana berkata...

mmg nmpak ensem..mahu juga dia potong rmbut kt kedai..kalau Nureen mgx nak..haizz!

syawalsimpsons berkata...

ala so sweet zakwan jawab camtu...kikikiki

mummY daniSha berkata...

amboi bergayanye die....nad,(betul ke nama awak heee)mat tu dah sampai..thanks again,bg link...suke sgt mat tu heee =)

::NureeN:: berkata...

ansem aihhh... ada sape2 chup x? hehhe

mamalieyna berkata...

memang comey kan...encem pun adaaa..^_^

bijak abg zack!

Wanita Mutalib berkata...

nad... saya ada anak perempuan...

hmm..anak lelaki awak ensem la...

hmmm...

hmmm...

owh beeerrraasss kuuuuuuu!!!

heeee

ytekecik berkata...

hallamak aiiikk...
hensome la.. kalah awal.. klo shasa tgk ni msti ngis la...hensme nau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...