06 Mei 2012

Misteri Nusantara | Baby Nayli NAMPAK.....

... rase2 nampak apa?

Ni citer masa dalam perjalanan ke Taiping minggu lepas
Dari umah sampai la kat sebelum terowong ni
Baby Nayli lena jek tido

Tapi elok je nak masuk terowong ni
Baby Nayli terus terjaga...!


Masuk2 je...
Baby Nayli terus terkejut! Mata terbeliak!
MamaZN pun ikut terkejut jugak!!
Adeyh, kecut perut dibuatnya!
Terus la MamaZN peluk Baby Nayli
Baca selawat, Al-Fatihah & ayat Kursi

Kuar dr terowong
Citer kat PapaZN
Papa cakap, biasa la tempat2 gitu
Ada yang 'menunggu'
Cam kes hiway Karak jugak...
Adeyh, bertambah kecut perut dibuatnya!
Alhamdulillah.... Baby Nayli tak apa2


p/s:
Baby Nayli jek yang tau apa yang dia nampak, huhu!

6 comments:

ADEEYA berkata...

Hmm saya tak suka terowong. Kalau lalu terowong confirm buat2 tdo. Mata tak cukup penapis kan :\

firahadifa berkata...

ishhh.. scaryyy

mama rifQy berkata...

biasa dah budak2 kecik kan? die nampak ape yang kte tak nampak esp kalo time demam2

mama irfan berkata...

terowong ni mmg keras sket.... kalu bawa anak kecik mesti seriau ja time lalu....

syawalsimpsons berkata...

cuak pulak bunyinyer ye,,....

eima berkata...

baby baya gini mmg mudah nampak ..seb baik tak de pepe ... risau jugak aku klu melarat cam kes alisha ari tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...