04 Mei 2012

MIGRAIN! Apa Ubatnya?!

Seminggu tak bukak blog
Seminggu dok terbaring jek
Seminggu jugak la bebudak ni tak terurus sebaik2 nya
Huhuhu..!!!

Bila migrain datang
Gini la jadiknya
Takleh nak buat keje
Kene terbaring, kene pejam mata
Taktau la nape
Nak kata tension pasal keje, takde la pulak
Huhu!

Migrain ni ada ubat ke?
Setau MamaZN migrain ni takde ubatnya
Melainkan dok terbaring dan bergelap, huhu!
Makan Ponstan @ Cafergot memang tak jalan punya...

Harap2 migrain ni pegi jauh2
Nak wiken dah ni, huhu!

p/s:
seminggu tak bukak blog
taktau perkembangan kengkawan
cam tak bace suratkabo seminggu!

6 comments:

Falsya berkata...

nad..falsya pun ade migrain..smp nangis2 dibuatnye..kat klinik ade satu ubat migrain yg sgt3 kuat..tp x ingat pae nama..makan ubat tuh, xsmp setgh jam dh ilang....

*nnt falsya bgtau ape nama ubat tuh..*

Salina@IbuAqil berkata...

Samalah kita dear..
Dah bersawang blog kami tu..
Jiwa kacau kejap..
Alhamdulillah dah mkin ok dr sblm ni..
Nad, take care ya & happy weekend.. ;)

mamaRIFQY berkata...

nad migrain ke? kesian..moga migrain cepat p jauh2 ye dr nad

zehan berkata...

salam sis, singgah kt blog ni sambil folo...


lamanya sis migrain...saya pun ada migrain gak...
bila kena migrain, apa pun x leh buat, kena duk baring jer, x leh kena cahaya..uiii perit rasa..
setahu saya, migrain x de ubat, just pain killer jer..
saya cuma makan celebrex, ubat pain killer...lega jugak...

eima berkata...

kesian anak2 ... waktu aku demam pun dah tak terusrus klu migrain ni tatau la ....

wan nurul hezrina berkata...

ubatnya mcm nad gtau2lah.baring n lelapkan mata aka tidoq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...