29 Mei 2012

Men In Black 3 BEST! | Jumpa Blogger Famous Jugak :)

Aritu kan MamaZN ada citer yang Zakwan menang tiket wayang Men In Black 3
So, Ahad tu kami pi la redeem tiket wayang
Tengok wayang kat e@Curve
1st time tgk kat sini ni
Cam 'peghak' pun ada, wakaka! =p
Syok oooo..!
Dah la citer best
Dapat tiket wayang free lagi la best! :)

Mula2 kata citer start 11.30pg
Tetibe pagi Ahad tu dpt SMS kata, citer mula 11pg
Bleh start redeem tiket kul 10.30pg
Time tu dah kul 9.30pg
Memang semput la nak menyiapkan bebudak ni!
Sampai2 sana memang sedang elok la timing, hehe 
Kul 11pg ^_^


Staff Voila ni mmg best la!
Dah la peramah
Pastu baek hati plak nak kasi tiket free lagi 1
Memang rezeki, hehe...
Diorg gak la yang SMS bgtau waktu show dah diawalkan
Kalu tak bgtau, sure kitorg tak dpt tgk setgh jam awal punye citer


Pada MamaZN
Men In Black 3 ni memang best!
Sangat best!
Rasa cam nak tgk lagi skali jek!
Citer ni dia flash back
Baru la tau sape Jay (Will Smith) tu yang sebenarnya...
Takleh citer lelebih
Kasik kawan2 pi tgk dulu 
Pastu rasa keBESTannya sama2 ;)

 

Mula2 Zakwan cam takut gak nak tgk
Last2, dia yg ralit sambil bersila sambil makan popcorn
Sabo je la ;)
Bila tanya dia, best ke tak?
Zakwan cakap best :)
Riso gak mula2 sebab biasa Zakwan tgk wayang citer kartun jek


Baby Nayli cam biasa la...
Masuk2 BF, pastu trus tido
Ada gak part yg MamaZN tak dpt tgk sangat
Sebab Baby Nayli meragam kejap
Terpaksa dukung keluar
Sejuk sangat kot...

Sebelum masuk panggung
MamaZN jumpa blogger femes amos!!
Teruja seketika, haha!
Siapa...? Jeng jeng jeng... =)



12 comments:

Nana berkata...

br tgk ahd lepas best kan

mummy_ayu berkata...

tu la..adik Ayu pun dah tgk cita nie.memang best..

blouse kuning yg Ayu pakai masa gie Air Hitam tu, wife boss Ayu yg beli kan masa dia gie rombongan ke China hari tu..ada Ayu buat entry kat sini
http://mummyayu.blogspot.com/2012/04/ma-acih-datin-ingat-kat-saya.html

baru 1st time pakai tu....

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

kita nak teka, jumpa ezz kan...ala rugi kita tak pi the curve kalo tak leh jumpa nad...kita pi sale tu time hari keje...waktu lunch sbb opis kita dekat la sangat2 dgn the curve tu

amiey lee berkata...

huhuhu nak g tgk wayang gakkkkkkk

syuhadah berkata...

hi...salam perkenalan...bestnya dpt tiket free...jemput ziarah http://syuhaida0110.blogspot.com/

syawalsimpsons berkata...

baby nayli baik erk dalam wayang..baguih...

sape blogger tu...

Sidratul Muntaha berkata...

gigih bwk ank gi wayang..
klu la ara dgn aqil dah boleh bwk wayang akn syiok
haih..

lieyalatif berkata...

wah...cayalah..bb nayli dah masuk panggung gituuuu heheheeh...senang sebab die bf kan...mcm dayyan ari tu laaa....belum umur setahun dah heret masuk.....die syok laa bf n tdo...dpt tgk dengan aman..cume dlm tu sejuk laa sikit...kene bawak sweater tebal sikitkan ....

murah rezeki dpt tiket free....

eima berkata...

aku sampai la ni tak brani bw anak masuk tgk wayang ..hahahahah

lagi pun apaknya tak penah tgk lagi wayang cam ne nk bw anak2 plak

lia berkata...

aishhhh jeles nih...

da lama sgt aku x dating tgk wayang hu3

zura_habib berkata...

xmerasa dh tgk wayang...hubby sibuk sokmo

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah ramai yg kata best,

Asben k.eija mmg peminat MIB, tp ntah bila la dpt tgk wayang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...