17 Mei 2012

Membaca Bersama Papa! (Membaca @ Menyibuk?) =p

Ini kesah Ahad baru2 ni
Kami lepak2 kat umah Aunty Wawa
Sebab Atok & Nenek pun ada kat sini ;)

Aunty Wawa ngan Uncle Najjib nan ado
Sebab depa pi 2nd hanimun ke China
Hadiah menang contest Sony
Untung, untung... Rezki baby baru ^_~

Selamba kodok je kami lepak umah tapi tuan umahnye takde, haha!
Naseb baek adek sendrik =p


Pagi2 Ahad tu
Baby Nayli dah melaram
Cun melecun sambil temankan Papa nya bace suratkabo
Sambil2 layan gossip2 terhangat ahahahaah!
^_^

Kemain tau!
Siap headband bagai Mama nya ni siapkan Baby Nayli
Hehehe...
Mentang2 ada baby girl ni
Semedang la nak cantek2
Walaupun dok umah saje, hehe...
(Boleh percaya ke weekend2 ni dok umah jek? =p)

Baby Nayli ni menyebuk je beno nye, hehe
Dah bape kali la PapaZN tarik balik surat kabo tu dr dia
Asek main tarik2 je
Tak tenang Papa nak bace, hehe
Ada gossip hangat ke Pa, sampai takmo kongsi ngan Baby Nayli?
Heheheh...

Pose manja lepas letih main tarik2 ngan Papa
^___~
Alahai.... Cair mama!


p/s:
Jangan ditanya Zakwan di mana
Bila Atok & Nenek ada...
Sangat mudah la kami dilupakan, huhu!
Sabo je la! ;)

9 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

comel je anak dara nie..

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

comeynya Nayli...tumpang papa baca paper ye...mana abang zack

wan nurul hezrina berkata...

lawooo nyer posing last2..nampak fenat dah nak baca paper.huhu..mmg nurulpun panas punggung kalau weekend tak kuar walaupun g kedai mamak bawah umah jew.mau taknyer putrajaya mmg membosankan bila weekend=)

lieyalatif berkata...

keh keh keh ....same la kite...bile atuk dan nenek ade, anak2 dah lari ke atuk n nenek...kite dah dilupakan heheeheh

tu laa pasal, kemain cik nayli kite ni hah...dok umah pun cun melecun glamer mcm nak gi jalan hah....tapi mmg betul pun kan, baju2 n eksesori bb sume cantik2....geram dibuatnyer....

nayli kalo papa bace paper yeak.....haish...geram tgk lengan dobot tu...geget2 kang baru tau ....

Falsya berkata...

comelnye baby nayli..tmn papa baca paper yer..aunty pun dh cair dh nie..canner..;D

syawalsimpsons berkata...

papa ni kasi la kongsi sama nayli..nayli pon nak join...

eima berkata...

tembam sungguh peha die ... geram .... paper tu tarik2 nk masuk mulut la tuh ...

Masya berkata...

gambar akhir tu.. sweet sgt...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Comey sgt baby nayli,
dah jumpa face to face mmg sgt comey n bambam..:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...