30 Mei 2012

Mari Memasak Bersama CHEF WAN! :)

Amik ati la Zakwan bila dpt topi chef tu ;)
Hadiah drp Mummy Ayu ^_^
Yang MamaZN citerkan tadi

Dapat2 jek
Terus berlakon jadik chef
Hai semua..
Saya Chef Wawan... Arini saya nak masak sup cendawan ;)
Eh, elok plak ayat ni berima, hehe



Tengok!
Dia dah start main masak2 plak skrg
Mainan masak2 tu memang ada dalam goodies bag birthday Ian yg Kak Ayu kasik
Teruja la Zakwan dapat mainan baru
Sebelum ni mana penah main masak2, hehe
Bila tanya, masak apa?
Masak sup cendawan 
Sebab kat mainan masak2 tu mmg ada cendawan jek, hihi...


Kejap je...
Dapat kartun
Sup cendawan tah ke mana dah...
Periuk pun dah lintang pukang dah
Tinggal la dapo gas tu terbukak gitu jek, eheheheheh...


Tengok kartun
Tapi topi chef tetap pakai, haha!

6 comments:

lia berkata...

he3 bley da tolong mama masak ni Zakwan...

Gieyana berkata...

Hahhaha..igtkan msk betui2....pakai hat chef rupanya..:-)

eima berkata...

mana ek dpt topi tu ... bleh la mama die pu=injam brangan jd master chef ..hehehe

mummy_ayu berkata...

dah jadi chef dah wawan..best kan? kan Mummy Ayu ada komen hari tu..Wawan nie good boy sgt..kena kasi hadiah nie..tu yg dpt hadiah tu..have fun dear!

ch@ berkata...

hahaha mama kena teman wawan main. meh dtg rmh aunty main masak2 ngn auni. auni punya peralatan masak2 ada byk. tapi tersimpan je, tak larat maknya nak mengemas.

zh-ena berkata...

pas nie blh la tlg mama msk di dapur :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...