24 Mei 2012

Korang Selalu Rasa Nak Marah @ Stress Tak?

Orang kata...
Kalu rasa nak marah
Pi amik wudhu' biar sejuk sket hati tu...

MamaZN ada lagi 1 petua nak share
Nak kasik hati sejuk semula...
Pi tengok time anak2 tido
Bukan setakat hati jek sejuk
Sayu, syahdu, rindu sume ada bercampur jadik 1, huhu!


Syoknye tgk minah kenit ni tido
Rasa aman damai tenang, tenteram jek
Bestnye jadik budak
Takde nak pikir apa2 masalah, hehehe 
 
Baby Nayli ni
Kalu time mula2 nak tidokan dia
Elok je die tido terlentang
Pastu mula la die buat aksi
Sekali tengok dah tido mengiring
Tengok lagi sekali, dah meniarap!
Selesa gamaknye kot kan?


p/s:
Jangan pulak ada yang bertambah stress
Bila tengok Baby Nayli ni syok2 je tido, haha!
:)


10 comments:

ch@ berkata...

hahaaa. tak stress tapi jeles. bestnya dpt bergolek mcm nayli jugak. pipi tu... haih! geram.

Sidratul Muntaha berkata...

huhu..
aku yg tido mlm stress sbb budak 2 orang tu tido lasak betul.
abg long siap ngigau2 lagi.
cis.

syawalsimpsons berkata...

mmg terubat marah tu bila tgk anak tido kan...

mummy_ayu berkata...

sgt setuju..kenapa ek..bila tgk anak tido..mesti rasa sayu jer....

lia berkata...

alololoooo...

tenang jer tgk Naylia tido... acik lia tumpang skali bley x Nayli... acik ngantok nih hu3

amiey lee berkata...

Nad setuju sgt...memang bila tgk depa tdo akan hilang tension..geram aja nak cium2

lieyalatif berkata...

Eiiiii rase nak picit bb nayli!! Pipi tuu montoks sgt kikiki

Betul2.... Tapi lieya selslu marah2 time pms.... Adoiii tak suke emosi mcm tu....

eima berkata...

comelllllnyeeee...
aku pun rasa nk geget budak nayli ni sbb die sgt demok ... gerammm!!

Falsya berkata...

tp betul tau nad..kite kalau stress balik keje singgah umah mak tgk anak buah kite yg kecik sekali tuh..ilang stress ngan keletah gangster tp alal2 comel die..hehe..

as usual, geram tgk baby nayli!!!!..

zh-ena berkata...

ena pun nak tertidor sekali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...