25 Mei 2012

Konfem JAMMED!

Cuti sekolah dah start ni
2 minggu kan?
MamaZN  tak tau, sbb anak2 tak skolah lagi, hehe
Kang anak2 dah start skool, mmg WAJIB amik tau! =p
 
Petang ni sure masing2 sebuk2 nak balik kampug jugak
Takpun dah start nak pi bercuti2 Malaysia
Hehehehe...
Konfem jalan jammed! Huhu!
PapaZN pun tah la..
Memula kata nak balik kampung
Pastu kata tak jadik plak
Balik mggu depan jek
Sebab kalu balik malam ni, sure jem punya la
Tak hi-way yang jem, jalan kampung pun jem

Papa,
Kalu tak jadik balik kampung



Selamat hari minggu!
Selamat cuti sekolah!
Hati2 di jalan raya!
^_^



2 comments:

Falsya berkata...

cuti sekolah ker?..yeayy!!!..jln nak ke opis x jam..hehe..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Happy Weekend Nad,

rasanya mmg komfem jammed,
nasib kg kami dekat2 x payah pk masalah jammed..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...