11 Mei 2012

Kenapa Baby Nayli ?!!

Kenapa Baby Nayli tu..?!
Kenapa Baby Nayli di bawa ke klinik..?!!
Baby Nayli sakit apa sampai terpaksa baring atas katil gitu..?!!!

Kejadian terjadi Ahad lepas
Lokasi nya pulak kat Poliklinik An-Nisa, BSP


Alhamdulillah...
Puji-pujian bagi Allah
Baby Nayli dah selamat disunatkan dah ;)
Anak Mama dah besar! =p

Sebenarnya
Yang nak pi jumpa doktor masa ni adalah PapaZN
Disebabkan ada Doktor Sinar Suria ni (doktor lain tak bleh)
Terus la menyunatkan Baby Nayli skali
Kalu tak, mmg dah berniat nak pi klinik lain jek dah, huhu!


Owh, MamaZN tak bleh tgk saat2 ini
Rase ksian, takut, sedih, seriau ~ sume ada! =P
MamaZN siap pandang dinding lagi time doktor nak sunatkan Baby Nayli
Takleh la, huhu!


Tapi yang kelakarnya
Sepanjang2 MamaZN pandang dinding tu
Sbb tak sampai ati dgr Baby Nayli nanges meraung2 kesakitan
Tetibe terdengar Baby Nayli mengekek gelak!
La..... Ingatkan nanges!!
Rupenya Baby Nayli pakat gelak la pulak, haha!
Sikit pun tak nanges!
Good girl la anak Mama ni ;)


Bayaran rawatan hanyalah RM30
Tanpa sebarang ubat2an
MamaZN pada mulanya tertanya2 jugak
Takyah letak ubat apa2 ke..?
Tapi balik tu, tgk Baby Nayli dah lesak2 nak meniarap
Dah ok la kot ;)


Bambam girl yang makin bambam ;)

6 comments:

syawalsimpsons berkata...

terbaik la baby nayli kuat tu....

Falsya berkata...

baby nayli gud gurl!!..kene sunat x nangis pun..

eima berkata...

mmg tak sakit kot ..alisha dulu tak nangis gak ...

tp kan paed kat KPMC Dr afifah potong byk dlm 1mm gitu ...kakak opis ckp... tp klu tgk waktu alisha kena ari tu ckit je die potong ...berdarah pun tak byk mana pun .....


pasni leh kawan ngn kakak alisha dah .. nayli kan dah besar ..hehehe

Sidratul Muntaha berkata...

ara..
lepas sunat baru nanges
tpinya kesian la..
sbb benda tu mcm pedihkan?
asal nak cebok ke or lmbt tuakr pamerps dia..
mgm la dia menangis..
huhu.
tpi skrg dah beso!
tiada halangan lagi!!
huhuuh

Imaan09 berkata...

wahh..baby nayli dah besar..!hehe
gooood girl, siap gelak pulak ek..

Cute Mum berkata...

dania masa sunat pon tak nangis.. die cuma marah orang pegang kaki.. kejap jer kot sunat.. uyun tgk die cuma toreh sikit jer..
pastue lasak jugak..
yea.. nayli dah besar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...