30 Mei 2012

KEJUTAN Daripada SAHABAT ALAM MAYA :)

Sangat indah persahabatan di alam maya
Moga terus berkekalan hendak-Nya
Dan harap2 dpt la jumpa di alam nyata 
^_^

Serius...
Kalau MamaZN ada kasik apa2 kat kawan2
MamaZN tak mengharapkan apa2 balasan pun
Alhamdulillah
Rezeki Zakwan dan Baby Nayli 
Moga terus dilimpahkan rezeki lagi utk si pemberi ^_^

Terima Kasih  
Buat susah2 aje
Banyak plak 'isi' dalam kotak tu ;)
Zakwan la orang paling hepi skali
Mama, Mama apa tu Mama? Kejutan untuk saya ke? :)

Zakwan di samping hadiah kejutan ^_^

Ni hadiah Baby Nayli
Sempena 5 months old ni, hehe

Zakwan pun dapat jugak
Goodies bag time birthday Ian & birthday anak2 Kak Nett
Terima kasih banyak2
Seronok Zakwan dapat banyak hadiah ni :)

MamaZN pun ada hadiah gak :)
Dapat tudung.. Cantek! :)

Actually
Time posmen dtg hantar barang, kami takde kat umah
Dapat la 'surat cinta' dari posmen
Suruh amik kat pusat serahan @ Puchong
Jauh sangat, tu sebab pi amik hari Sabtu

MamaZN ni punya la berfikir
Sape pulak la yang hantar barang ni?
Setahu MamaZN, MamaZN 'puasa' dari membelibelah secara online
Hehehehe...
So takde barang apa2 la sepatutnya

Memang kejutan yang sangat menjadik la dari Kak Ayu & Kak Nett :)

Sebab nak pos bungkusan ni ke?
^____~
Mekaseh banyak2 ye kakak2 sekalian
Sangat2 menghargainya
^_^


p/s:
Inilah sebabnya saya suka berblog, sebab saya dapat ramai kawan! :)
Terima kasih kawan2 sebab sudi kawan dengan saya jugak :)
** Untuk anda yang sedang membaca itu **



15 comments:

mummy_ayu berkata...

alhamdulillah..dah selamat sampai dah..risau gak sbb mcm lambat sgt jer sampainya...ah ah..ari tu masa gie pejabat pos besar tu .. pos nie la...he he he....suka suka sbb suprise menjadi..memang rasa nak tanya, tapi nanti tak suprise plak..so..tunggu entry dr Nad jer la...emm..hrp semua suka...Nad..ada tak kad jemputan dlm tu, rasa macam tercicir, tapi takde pun kat opis nie..

MRS. K berkata...

heheh.. alhamdulillah. rezeki kan??

ehemm... dah ada alamat tu! ^___^

lia berkata...

aku pon ada menda nak pos tp bukan kejutan sbb ko da tau he3

*Mrsfarahzaki * berkata...

waaa...sukanya (= sonok an..

nanakimie berkata...

wah,bestnya..sekotak besar lagi tu,heee.....mesti zakwan sonok sangat2:)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah srnok Zakwan & Nayli,

itula mmg byk kelebihan berblog ni..:))

::NureeN:: berkata...

wah bestnya... byk tol

wan nurul hezrina berkata...

baikkk nyer dowg=)nad fm dah nurul terima nnt way entry ek..bz cket lately...alhamdulillah dapat rezeki2=)

ttg merah dah mandidah ngan daun semambu ker ape2.mak nurul wat..skang makin ok=)

aanie berkata...

bestnya ada kawan2 macam ni....:)

amiey lee berkata...

huhu kita je tak jmpa nad lagi ..bila la dpt ketemu kan :p

lieyalatif berkata...

alhamdulillah....murah rezeki baby nayli...seb baik die tak paham lagi, kalo tak sure nayli pun lompat bintang hepi tgk byk dpt hadiah tu.....

Keyphochee berkata...

tumpang happy bila mamaZN happy..

K.zihas berkata...

Slm kenal Nad,

Akak silent reader blog Nad, kebetulan plak akak pun tgl kat BSP..nnt kl kt terserempak akak akan tegur Nad eikk..jgn terkejut lak nnt..he3..suka baca kisah Nad n family esp psl zakwan n nayli :)

k.zihas

Nana berkata...

wahhh bestnye banyak nye adiah

eima berkata...

rezeki ..alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...