29 Mei 2012

Jumpa Blogger Famous Yang Menang MAZDA :D


Memula tu takut la kalu salah org, hehe..
Setelah dikenalpasti beberapa kali
Baru la tergerak hati nak menegur ;)

Time beratur beli popcorn ngan air
Masa nak tgk Men In Black 3 tu
Bleh plak tetibe cam perasan
Seseorang yang cam kenalllll jek ;)

Siapa dia..?
Teruja wooo..! ;)
Ye la, MamaZN ni kan dok umah jek
Mana la ada ramai kawan
Dari SUPERHERO MAMA ni la baru MamaZN kumpul kawan2 baru :)



Chitchat kejap jek
Sebabnya masing2 dah lambat nak tgk citer kat wayang
Kebetulan plak, kami tgk citer yang sama :)
Dania Yasmine ni sangat la cute
Pastu bersopan santun plak tu ;)
Kak Ezna plak peramah orangnya
Sembang cam dah lama kenal plak, hehe


TQ to PapaZN
Sebab merakamkan saat2 kami berkenalan, hehe
Ada gak kenangan ;)

PapaZN tanya,
Sape tu? Member blog yang mana?
MamaZN jawab la,
Famous akak ni, selalu masuk contest, menang hadiah best2, selalu masuk tv...

PapaZN tanya lagi,
Yang menang Mazda ke atau yang selalu menang Ipad tu?

Hehehehe...
Pandai ye PapaZN, sangat mengikuti perkembangan ;)
TQ Kak Ezna, sudi chitchat dgn saya kejap
Walaupun saya sedar, sape la saya ni ^_^



12 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

yelah, kita bukan blogger terkenal...tu yang tak sudi nak jumpa tu...sobs...

majuk ar...hehehe

syawalsimpsons berkata...

fuyoooo jumper kak ezna tu....terbaik la...baguih papaZN ni...amik tahu ni...siap amik gambo tanpa di suruh...dah tau dah...bini dier ni blogger tegar..jumpe blogger mesti amik gambo..baguih ni..memahami isteri gitu..

Gieyana berkata...

yayhh..best gak tue..rmai blogger Nad kenal..Kak Gxramai sgt kot rsnya..haizz!

mummy_ayu berkata...

oo..jumpa kak ezna...best tu...and soprting la papa zakwan..siap snap2 kan lagi..best2...sgt supportive

eima berkata...

wahhh ... hebat tu ....
syok kan kak ezna tu dpt keta free ..mahai plak tu


CM aku suka pe jumpa ko ..pesal tak amik gambo ek...hahahahah

MamaYatie berkata...

wah..jumpa kak ezna..kawan mama zharfan ni kan..

amiey lee berkata...

wahhh jumpa org yg bertuah ni selalu bawa tuah gak heeee aminnn

wan nurul hezrina berkata...

huhuhu boleh amek tuah kak ezna=)seronok dpt jupe.nurul setakatnie tak jupepun bloggerlg

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah srnoknye dpt jumpe k.ezna, patut kena tuntut ilmu comper dgn dia..hehe

Papa ZN mmg sporting sgt masa nad dtg umah kami tu pun nmpk dh Papa ZN yg amik gmbar x payah nak suruh2, susah tau nk dpt asben yg sporting mcm tu..hehe

mama tisya berkata...

best bila jumpa blogger yg slalu menang adiah beso2

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

yang menang kete Ezz, yang banyak kali menang Ipad Suzz....best2 kita pun pernah jumpa nak...tu pun kejap je...slalu gi the curve ek...leh la jumpa

Ezna berkata...

Ya Allah baru terbaca entry ni. Ishhhhh akak kalau jumpe sesape leh berborak.....hehehe....sayang x dpt berborak lama. Nice meeting u.......

Seronok jumpa blogger yg bc plak tu blog Kita....hihihi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...