18 Mei 2012

DINDING Kasih Sayang ^_~

Ni dinding bukan sebarang dinding
Bukan dinding pemisah antarabangsa
Mahupun ayam dindings, haha!
Melalut sudaa... =p

Ni la namanya DINDING KASIH SAYANG :)

Sayu hati bile tgk dua 2 dah tido
Asalnya nak tidokan Baby Nayli jek
Sekali 'ter'lelap sama
Bile 'ter'celik semula
Tengok2 kat sebelah lagi satu
Abang Zack dah selamat beradu, huhu!
Susah nak tengok Abang Zack tido siang lately ni


Tu la dinding kasih sayang nya tu, hehe
Tanpa dinding ni
Ada la yang dok sepak terajang sesama sendrik
Di luar kesedaran, haha!

Kalu kaki adik naik ke abang takpe lagi
Sebab ringan
Dibuatnya kaki abang naik ke adik...
Alamatnya, ada la yang buat 'konsert' karang, hehe!

Masa diorg tido ni la
MamaZN kene siapkan sume keje cam lipas kudung
Nak2 aktiviti klentung klentang kat dapur
Tu blum lagi sambil2 angkat kain, basuh pinggan, sapu2 luar umah
Dah la depa ni tido dalam sejam dua jek
Huhuhu...!

15 comments:

@e_da berkata...

bila tido baru senang nak buat keje kan... cute je dua2 tido

Nigina berkata...

hehehe comei comei dua dua tido...

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

comel je diorang tidurkan...

mummy_ayu berkata...

betul tu..masa kecik..memang kena ada dinding tu..nanti dah besar sikit...bukan abang buat adik, aik yg buat abang dulu..

sweet jer dua2 tido..and time sweet nie la kita kena terkejar2 buat itu ini..

syawalsimpsons berkata...

mesti sunyi kan anak2 tido...buat keje pon slow jeee

lieyalatif berkata...

keh keh keh ...tu kubu pertahanan namenye tu ...betul2, lieya setuju, kalo takde kubu tu abis laa si adik kene lenyek dek abang...mcm lieya kat umah ni laaa....kene buat tinggi2 kalo tak abis gedek2 kene lenyek heheheheh....

mummY daniSha berkata...

sy order mat yg mcm nad ni....sebab ada huruf abc kecik n besar...bole guling2 sambil ajar danisha hehee=p

eima berkata...

tringat zaman cuti 3 bulan ..alahai gitu la....
tp syok ... anak2 plak bila tgk mak baring diorg sama baring ... pastu semua pakat tido ... skali ngan aku...kerja tgu abah balik tlg pgg adek la

lia berkata...

aku nk mntk tolong ko wat n3 how to manage 2 kids & in same time do housework la.... aku ni da la xcekap handle anak, jd tongkang pecah nnt umah aku hu3....

bley yer nad...

Keyphochee berkata...

nad...mane beli placemat tu...comey la...nak beli gak..

Myra Jay berkata...

Hheee, comel je, dinding tu wajib ada takut abg tu terbabas :)

bunga_rose berkata...

comelnyeee ^_^

Mama Lynd berkata...

Cantik play mat tu. Ke conforter? Mana beli? Haaaa.. Sorry off topic. Anak 2 mmg cmtu la. Kena beringat.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

alahai comeyy jerk tgk anak2 tido kan..
betoi tu selalunya diorang tido bkn lama, kadang2 rasa mcm baru jerk nak mula keje..dh bangun..

wan nurul hezrina berkata...

hikhik kiterpun guna dinding kasih sayang2 gak=)bantal pelok yang besar n panjang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...