20 Mei 2012

Deal Murah! | Geopark Hotel Langkawi + Cable Car Ride

Sangat BEST kot!
Nape la buat time2 ni
Pastu deal abes sehari sebelum PapaZN gaji plak
Alerrr....! Sabo je la!
Tahan napsu la jawabnya, uwaaa!
 
2D1N + Cable Car Ride = RM140
Jatuhnya,
Hotel = RM80
Cable Car Ride = RM30x2org

MamaZN berkenan dgn pakej ni
 3D2N + Cable Car Ride = RM239 (w/o breakfast)
Hotel = 89.50x2mlm
Cable Car Ride = RM30x2org

  Info lanjut KLIK SINI okeh! :)




Ala...!!!
Harap2nya ada la deal ni lagi akan2 datang, huhu!




6 comments:

Nida Mohd berkata...

Wah..murah jugak tu..teringat ms sy 1st time dan last time ke langkawi..ms tu pergi honeymoon kat langkawi, teringin sangat nak naik cable car, tp esknya terpaksa kansel sbb hujan renyai2 sepanjang hari..sudahnya menyoping je lah dgn En Hubby..harus ni ajak En hubby ke sana lagi..

PUANSTOBERI berkata...

tiket naik skycab tu dah naik ke? sbb hari tu kami pegi bln 1,2012 dpt RM15 je sorang. rasa yg pegi bebaru ni pun masih RM15. tatau la kut dia naik jadi harga asal semula.

Lily@MamaZaraZareef berkata...

ok ke geopark hotel nih eh..harap2 ada lagi deal best2 kat langkawi lagi next time kan..nk sibuk beli jugak..ekekekekeke

MRS. K berkata...

kilim geopark memang best! sila pergi... tapi yang klu beli kat sana pon leh dpt murah.. ada jer agent jual tiket tu

syawalsimpsons berkata...

mmg nampak menarik tau...ngah call akob la...mcm nk jee...kikikikiki

syawalsimpsons berkata...

ala baru je call akob..sekali akob kata....tak yah la..sadis...mmmm....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...