22 Mei 2012

Dah BerPINKY Pun, Masih Boboi..?

Tu blum lagi dipakaikan baju kaler biru @ merah @ putih @ hijau
Mau depa kata
'Waaa... ensem la baby boy ni!'
Owh, plezzzz...!

Tak tau la mak ni nak weyh...
Dah dipakaikan pinky2 pun
Ada jugak yang masih ragu2 jantinanya
 Kesian Baby Nayli

Alkesahnya...
Kami pi makan kat kedai makan area umah kami ni
Lepas waitress tu hantar order kami
Dia puji la...
'Geramnya tgk dia ni...! Tembam!'
Okeh, MamaZN bleh terima, masa ni hati dah berbunga2 dah
Sebab tau tu la berkat susu ibu ;)
Sekali waitress tu sambung lagi ayat dia
'Lelaki ek kak, anak akak ni..?'
What the..........??!!
Ahahahaah!
Adoiyai!


Agak2 la dik oii...
Takkan la kecik2 nak dipakaikan kaler pinky2 kat baby boy
Kang jadik Sutun kang, ha! =p
Dah beso esok takpe la jugak nak pakai pinky2

Korang boleh terima ke baby boy pakai pinky2?
Kalau orang dewasa plak, cemane?
Share sket... ^_^



p/s:
Nampak gayanya kena belikan headband bunga gabak besar la utk Baby Nayli pasni =p


12 comments:

mummy_ayu berkata...

nie sama kes ngan Iris nie..masa baby dulu muka memang mcm boy...dlm pantang lagi ayu dah pakai kan hairklip..kasi nampak gegirl.r.ambut kan byk tu..sepit2 kan je nad..he he he..(excited dpt girl pun ye ayu tu)

syawalsimpsons berkata...

sue penah kasi syawal pakai baju pink...baju tido je...tu pon beli 1 set je...pakai kat umah...tak la kot pakai keluar...kang lain jadinyer...mmmm...

pada sue tengok ada je gaya pompuan..tapi sue kasi kawan sue tgk BB nayli..katanyer laki..mak aiii...selengge punyer kawan...

eima berkata...

tp ade le kelembutan pd wajah nayli... nampak cam girl ...
tp kan tak ke pelik org tnya baby boy if parent bg pakai bj pinky..tu ngokngek namanye

fahim dulu kecik semua kate die girl sbb mata die yg cantek ....alisha mmg girl la sbb muka mmg soft habis...

ADEEYA berkata...

Haha jambu :D

Alycia berkata...

geramnya baby nayli.. comey.. xpelah, yg pnting baby nayli bambam kan ;)

puan nina berkata...

haaa..same kes le kite.. time Danial dulu org tegur bb girl ke..time hani org tny bb boy ke..huhuhu

Falsya berkata...

falsya xpenah tanya anak org baby gurl ke baby boy tau..

baby nayli ttp maintain comel bangat..kecik2 mmg la mcm tuh..ntah pape ntah waitress tuh..geramnye falsya ngan baby nayli nie.!!!!..

MrS. F!zA berkata...

ngokngek lah org yg kata laki..punya berpinky bagai pon kata laki.. agknya muda lg kot dia tu..kalo mcm kita ni dh tntu tahu baby pkai pink tu gegel..ekeke

lia berkata...

ha3 ini kecik g nad, may b ada yg x persan (ke wat x persan wpon da pinky bagai?)

Amsyar masa da 1tahun, pakai sluar tentera depa kata pompuan wkaakaaaa gilak!!!

ch@ berkata...

kena ikat rambut bila rambut pjg t, takpun kena pakai barang kemas. hihiii, auni hari tu kita pakaikan gelang kaki je. rambut sikit pun ikat juga, bg nmpk gurly. takpela nayli, jiwa kental ni.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

k.eija kalau dh berkenan sgt pakaikan jugak zaquan& ziqry kaler pink..hehhe

Ziqry pulak ramai yg tegur dia nmpk mcm baby girl sbb rambutnya yg ikal gitew..hehe

ytekecik berkata...

hahah dah terbalik plak ngn saya.. anak bongsu sy boy.. tp org ingt gegirl.. huihuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...