07 Mei 2012

Cuti2 Malaysia-Taiping | Swimming Pool @ Roof Level


Indah sungguh saujana mata memandang!
^__^
Boleh nampak Bukit Larut dari sini
Kalu petang2 lagi syok ni!
Pagi2 terasa panas nya...


Swimming pool ni bersekali dengan Sky Bar
Cam lounge la...
Bukak malam je, siang takde - tutup

Ada 2 pool - dewasa (4ft) / kanan2 (2ft)
Ini la yang Zakwan nanti2 kan
Mandi pool! :)
Sampai tak lalu nak makan, huhu!
Asek terpikir kan swimming pool jek

Lepas breakfast
Zakwan asek dok ngajak ke tingkat atas
Siap2 tukar baju dulu, baru naik
Wa...! Memang best!
Sampai kan tangan Zakwan dah cam asam kecut!
Sebab berendam jek




Disebabkan cuaca yang sangat terik pagi tu
MamaZN ngan Baby Nayli lepak kt atas kejap jek
Selebihnya, kami dok kt bilik
Heheheeh...
Baby Nayli nak sambung tido! =p


p/s:
Baby Nayli, cepat2 la beso!
Mama tak tahan asek jadik tukang jaga tuala ngan selipar je, huhu!
=p

4 comments:

juelee berkata...

jue pn nk stay sini la g taiping nnt.. nampak best hotelnye..

wan nurul hezrina berkata...

nampak sedap sungguh si nayli tidoo...

Imaan09 berkata...

haha..xnak jd tukang duduk ye..xpe, sket hari lg akan tiba masanya baby nayli y tembump itu akan terjun pool sama!

eima berkata...

hahaha mama pun sama nk terjun ek .. seb baik la ku lebih rela jd jg tuala je dr terjun ... tak besh la mandi pool sejuk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...