08 Mei 2012

Cuti2 Malaysia-Taiping | Popia Basah BEST In Town! ;)

Adusss..!
Memori btul tempat ni
Sebabnya...
Ni la port nak makan2 time outing waktu sekolah dulu, huhu!
Food court kat Larut Matang
Berhadapan dengan The Store Larut Matang
Filem 'Rock' Mamat Khalid tu shooting kat atas food court ni la ;)


Kat sini macam2 ada
Mi Sup, Rojak, Pasembor, Nasi Ayam
Eh, macam2 la...!
Tapi MamaZN jek yang tak penah merasa sume2 tu ;)
Dulu2 MamaZN lepak2 sini minum Teh Ais sedap
(tu gerai blkg PapaZN tu =p)
Memang kaw-kaw!
Sedapnya....! Dapat gak merasa lagi lepas 12tahun ;)
Alhamdulillah.....

Ksian btul Baby Nayli
Kat pipinya abes mengelupas, tak tau nape, huhu!
Merah2 jadiknya...

Dan.....
Menu makan2 WAJIB bila datang sini
Popia Basah! :)
Slurrrppp.. Tetibe kecuq ayaq liur, haha!
Tangan tu gelap disebabkan pencahayaan kamera hp cap ayam
Bukan India yang menjual tau, hehehe!
Jangan terpedaya, okeh! :)

Memang sedap!
5ketul RM3
Beso2, gebu2, enak2
Mana nak dpt kat KL ni, huhu!
*beli 5 ketul, seketul jek kasik Papa, haha! Giler kedek! =p*



p/s:
Bandar Taiping ni kecik je kot
Tapi The Store ada sampai 3! Haha!
Hebat, hebat!


8 comments:

mama rifQy berkata...

Mak aii..banyak nye the store sampai 3 bijik!!!

amiey lee berkata...

hee alahai sedapppp

kita nasib la mil pandai buat popia nih..huhuh

MamaYatie berkata...

kami jarang makan kat food court ni, suka makan cendol pulut kat stesen bas lama tu...hak ada nagoya...sedapnya!!!

the store kat larut matang tu takde apa dah kan...

MRS. K berkata...

orang tepeng pon tak penah makan popia kat sini hakhak... selalu pegi larut matang utk tempah baju jer.. huhuhu

eima berkata...

mmg fav ak u tu .. tp lagi sedap klu popia goreng ....

nayli eczema kot .... lg pun die bf kan ....pipi die kan slalu melekap kat bdn mama so berpeluh ke gitu mmg kadang tu naik ruam ...

alisha ngan anak akak opis ni serasi ngan ubat elergik + eczema Klinik pakar kanak2 Yong balakong try la pegi ctu ....die cuma bg krim + ubat mandi je ....bau cam saba med je

syawalsimpsons berkata...

alahai terus sue jadi teringin ni..camno ni..

lia berkata...

memori daun pisang time blajar la ni ek he3

wan nurul hezrina berkata...

itu tandanya org taiping suka shopping=)baby nayli panas kot.takpun ruam susu?merah camner2 nad?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...