08 Mei 2012

Cuti2 Malaysia-Taiping | Aktiviti Mengimbau Kenangan =p

Sebelum berangkat meninggalkan Taiping, isk isk..
Harus lah abadikan kenangan kat tmpt2 yg special ;)

Bawak Zakwan & Baby Nayli
Gi skolah mak pak nye, hehehe...
Tadah telinga je la budak2 kecik ni mak pak nye imbau kenangan lama =p

Lepas pi Zoo Taiping
Singgah sini kejap, hehe...
Kiranya 2 kali la menyinggah sini ;)

PapaZN terkenang time dia main bola kat padang tu
Sebagai pemain simpanan sekolah, haha! =P

Zakwan diceramah dek PapaZN, hehe...
Ni la tmpt Papa main bola dulu2
Dulu slalu kena marah sbb main atas turf hoki ;)

MamaZN bawak Baby Nayli 'melawat' asrama =p

Dah lepas melawat sekolah
Kami pi melawat 'kawan baik', hehe - MRSM Taiping
Dah sampai sana, trus la ke Masjid Telekom ;)

PapaZN dok la bercerita
Dulu2 larat je kalu berjalan kaki dari sekolah ke Masjid Telekom ni
Ada la dalam 30 minit gak menapak!
MamaZN tanya ~ Rasa2 sekarang larat lagi tak?
PapaZN jawab ~ Uiiiiiii...! Tak dpt jep...!

Ahahahahaha!!!!
Tu tandanya, stamina dah kurang! =p

9 comments:

eima berkata...

wahhh papaZN dak pandai la ..hehehe

syawalsimpsons berkata...

BEST TU IMBAU KENANGAN ERK...

Falsya berkata...

betsnye..falsya pun penah duk kat taiping..3 thn..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

stamina dah kurang ker? hehehehehe..

wan nurul hezrina berkata...

best gakkan teringat kembali zaman dulu2..hikhik.mmg skang stamina kureng.kalau dulu daki gunung,mcm2 xtvt tapi la nie pancittttt

mamalieyna berkata...

hikhik..best kan imbau kenangan...mmg nostalgia betul la zaman2 sekolah~

Lily@MamaZaraZareef berkata...

wahhh..siap pi melawat sekolah lagi yek..hehehehe

lia berkata...

ha3 syok woooo imbau kenangan d sekolah.. lelebey suami pon sekolah sama... nostalgia okeh ha3

Imaan09 berkata...

best kann? kami pun klu balik kedah, kdg singgah sekolah lama.. mmg ada sentimental value di situ..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...