07 Mei 2012

Cuti2 Malaysia | POSISI Abang & Adik, Huhu! ;)

Assalamualaikum
Selamat Pagi! :)

Minggu lepas sangat lemau!
Balik2 dari bercuti
Kena plak migrain sampai 3 hari tak bangun
Adeyh!
Naseb baik la wristlet 'juruletih' sampai dah :)
Dapat la ilangkan rase migrain tu, haha!

Nak citer pasal Cuti2 Malaysia aritu
Tapi tak reti nak mula cane, haha!
Hmmmmm....
^______^
Tengok la nanti... Mane yang rajin =p


Ni entry warm-up ^_~

Bertolak dari BSP kul 9.30pagi ari Sabtu
Singgah ofis PapaZN jap
Pastu baru teruskan perjalanan
Dah siap2 breakfast kat umah
Gigih bangun pagi2 masak2 kelentung kelentang, haha!
Bawak bekal skali - save sket duit makan masa on da way =p

Dalam kete
Memang sebelah PapaZN tu kosong
Tempat sekali sekala Zakwan rajin nak temankan Papanya aje
Selebihnya
Dia suka menempek kat belakang
Sekali ngan MamaZN ngan Baby Nayli
Naseb baik la 'menatang' tu dah sampai awal
Takde la Zakwan asek dok pokpekpokpek je, haha!
Main menda tu senyap la dia, hikhik


Yang ksiannya kat Baby Nayli la...
Penyudahnya, adik jadi mangsa
Dok kat tmpt kaki tu
MamaZN alaskan dengan toto - kasik sama tinggi ngan seat
Pastu letak carrier Baby Nayli
Dari awal perjalanan sampai nak dekat sampai
Dia dok lena ja...
Selesa la kot =p


Ni time balik dari Penang
Dengan Zakwan-Zakwan skali dok lena!
Haha!
Penat sangat kot!
MamaZN pun ngantuk gak, huhu!
Tapi tetap ku tahan Jebat!
Sebab nak temankan PapaZN punya pasal =p


TQ & Tahniah Papa!
Sebab Cuti2 Malaysia yang kita plan sejak awal Januari aritu menjadik! :)

Bersedia utk next Cuti2 Malaysia plak! :)

7 comments:

syawalsimpsons berkata...

alahai cian bb nayli...tapi semua lena je erk...sempit2 gitu..

eima berkata...

sama la ngan fahim nk nyempit je kat blakang .... nk marah tak sampai hati sbb mmg die manja ngan mama pun ... alahai...

nayli dah semakin gebu kan kan kan

Falsya berkata...

comel baby nayli tido..geramnyeeeeee..

MamaYatie berkata...

uh..kami tak merasa la nak duk hotel kat tepeng, dah dekat ngan umah kan...hahahaaa

alemak! keta dah tak muat..huhu...
kalo travel jauh2 kami pun pening nak adjust posisi anak2 dlm keta, nak beli MPV tak mampo lagi...huk3x

ADEEYA berkata...

Atototo comelnyaaa~ :D hihihi bambam geram tengok pipi baby nayli

wan nurul hezrina berkata...

setiap kali tgk nayli tido ku rasa nak tido gak...nampak sodap n lena jah!

Imaan09 berkata...

ehhhh..buleh ek duk bawah kaki tu.. bagoss gak idea tu (hah..sudah laa..y ada avanza pun nk implement idea ni..nmpak sgt beli bas pun xpenah nk cukup ruang)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...